Ryhmälentosuunnitelmia

<< < (97/122) > >>

MikaelT:
Tällä hetkellä suunnittelun alla EFHK-CYHZ ja siitä edelleen jonnekin Karibian kohteeseen. Joskus tiistaina aamulla  lähtö. Tulkee mukkaan!

TaiFun:
Quote

Tällä hetkellä suunnittelun alla EFHK-CYHZ ja siitä edelleen jonnekin Karibian kohteeseen. Joskus tiistaina aamulla  lähtö. Tulkee mukkaan!
Huomenna oisin päässy mukaan...

macklin:
Moro!
Huomenna näköjään olisi lennonjohtoa LSZS Samedan. Hieno kenttä Business Jet:lle ja muutenkin haastava IFR/VFR. Siellähän on nyt se rahamiesten kokous meneillään ja IRL-touhua voi katsoa kentän webcam:ssa. Google haku Samedan siellä myös kartat kentälle.

jukka

Assiini:
Iltaa!

Torstaina 12.2.2009 kello 1800Z eli kello 20:00 Suomen aikaa starttaamme seuraavalle ryhmälennolle! Ihmisiltä tulee toiveita tulevista lennoista ja mahdollisista muutoksista ryhmälegeille, joten toteutetaan niistä nyt kaksi. Kevät lähenee ja päivät pitenee; se tietää sitä (kuten viime vuonna), että ryhmälennot vähenee kesää kohti, joten nyt on korkea aika tulla mukaan kun vielä ennättää! Viime lennoilla on ollut porukkaa todella mukavasti ja toivotaan, että jälleen saadaan lentäjiä vähintään yli kymmenen. Ennätys taitanee olla 14 lentäjää, joten nykyisillä jäsenmäärillä senkin rikkominen on äärettömän helppoa jos ihmisiltä löytyisi vain viitsiliäisyyttä. Lennätte sitten world toureja tai virtuaalisten lenoyhtiöiden lentoja niin kyseiset urakat eivät kovinkaan kauheasti häiriinny moisesta parin tunnin legistä. Ryhmälennoilla on ollut erinomainen tunnelma ja divarimme yhteisöllisyys senkuin kasvaa. Mutta joo, rupeaa kuulostamaan politiikon paskanjauhamiselta, joten asiaan:

Tällä kertaa starttaamme Keski-Euroopasta kohti Helsinki Vantaata! Czech Republic, Praha Ruzyne, LKPR toimii saattajanamme lennonjohdon kera kyseisenä torstaina! Kokoontukaamme kuvassa näkyville pohjoisille putkille ja ulkoparkille North Terminalin välittömään läheisyyteen viimeistään 19:30 Suomen aikaa! Matkaan pitäisi lähteä tasalta, että pakka pysyisi hyvin kasassa.
[ Attachment not found - or removed ]

- Reittinä toimii LKPR OKX UL733 BURAN UP31 KUNER G805 BALIT UP31 KEDUX UL136 VEN UP733 SORPA UM608 INTOR EFHK jolloin matkaa kertyy hiukan yli 700NM ja matka-aika on vain 1h30min eli keritään illaksi kotiin.
- Kartat lähtöpäähän löytyy täältä, mikäli HK:lle et löydä karttoja niin kysy
- Maisemat Prahan päähän FS2004:lle löytyy täältä ja FSX:lle täältä. Maisemia on Tshekkeihin muutenkin hyvin, mesheineen kaikkineen mikäli mieli halajaa

Ei muuta kuin ilmoituksia osallistumisesta joko minulle tai tänne! Lennonjohto on HK:n päässä mahtava asia, mutta stä varten ei kannata jättää lentämättä koska pelkkiä lennojohtajiakin on olemassa (siis ketkä eivät simuile), niin heidät saadaan varmaan vastaanottamaan meidät. Lennonjohtoa yritetään saada mukaan as paljon as mahdollista. Itse henkilökunnan nykyisenä jäsenenä esitän jälleen haasteen muulle henkilökunnalle osanottamisesta; esimerkkiä pitää näyttää joten kaikki kynnellekykenevät mukaan

Eipä muuta! Nähdään ensi viikon torstaina Salattujen Elimien aikaan tuolla loistavan oluen maassa

Ripa

P.s Všichni, a pamatujte, že ukazuje, jak hledat na dráze

Mckeke83:
Jos työn puolesta ehdin, niin mukana ollaan!

Navigation

Up one level

Next page

Previous page