Ryhmälentosuunnitelmia

<< < (17/122) > >>

Assiini:
Kinkunsulattelut käynnissä ja lentoa pukkaa Kohtuu kiire aikataululla tulee mutta noin kello 20:15 oltaisiin lähdössä muutaman henkilön voimin HK:lta Frankfurtiin. Joten mikäli joulu rupeaa tylsistyttämään niin lähde mukaan Lennonjohtoa kaivataan lisäksi HK:lle/EFES:in.

Frankkiin kartta täältä http://www.charts.ivao.de/index.php ja reittinä DOBAN UP739 KOLJA UN746 GORPI UL87 TADUV T173 GED

Risto

AkiKettu:
Meikäläinen ei vielä muutamaan päivään ole megessä, täälä Hämeessä viettelemässä porukoiden luona joulua.

Mutta nyt The Simpsons movieta katselemaan.

Assiini:
Quote

Meikäläinen ei vielä muutamaan päivään ole megessä, täälä Hämeessä viettelemässä porukoiden luona joulua.


Juu no paniikkia.. Pari meitä suuntasi Frankkiin ja mahtava reissu jälleen kerran. Tuolla Saksan maalla on aina tunnelmaa ja jälleen kerran oli finaalissa molemmille vierekkäisille kiitoteille jonomuodostelmaa ja mikäs sen hienompaa Groundin rullausohjeet olivat vaan sen verran monimutkaiset, että piti tehdä muutamat manööverit

Tässä yksi kuva vapautettuani kiitotie. Matkaseura laskeutuu juuri Leftille ja seuraavaa pukkaa heti perään..
[ Attachment not found - or removed ]

Ajattelin vielä tänään suunnitella seuraavaa yhteislentomatkaa viikonlopulle, todennäköisesti lauantaille Mutta palataan siihen tuonnempana.

Juuso Leppä:
Tänään illemmalla ajattelin lentää Roodokselle,kun tulen mummilta.Aikaa en vielä tiedä,mutta Lentoaika n.3h40min.

Assiini:
Tervehdys legiltä Delhistä Helsinkiin! Vastatuulta 140kts ni tuskin keretään illaksi kotiin

Ajattelin sunnuntai-illalle yhteislentoa Helsinki-Vantaalta Itävallan länsiosiin eli Innsbruckiin LOWI Kenttä on todella komeasti laaksossa ja haastavuusasteen tietää jokainen.. Sunnuntai-iltana Euroopassa on johtoa pilvin pimein, joten varmasti tulee todellinen verkkolentomatka. Matka-aikaa tulee noin 2h 30min, joten tuttu ja turvallinen 1930-2000 on lähtöaikana jälleen kerran.

Reittinämme toimii DOBAN UP739 MUSTI UP31 BALIT G805 KUNER UP31 VIBUG UM736 TULSI. Lisäosia 2004:lle täältä library.avsim.net/esearch.php?DLID=65752&CatID=fs2004scen ja library.avsim.net/esearch.php?DLID=74645&CatID=fs2004scen Update. FSX:lle lisureita ei ole ainakaan minun tiedossani .

Joten mikäli ihmeitä ei tapahdu niin nähdään näissä merkeissä sunnuntaina Kaikki kynnellekynevät mukaan

Risto

Navigation

Up one level

Next page

Previous page