FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.19, 10:19

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Miten saada FSpassenger ymmärtämään lentokenttä?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Miten saada FSpassenger ymmärtämään lentokenttä?  (Read 429 times)
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Miten saada FSpassenger ymmärtämään lentokenttä?
« on: 09.02.08, 11:56 »

Terve! Pitäisi lentää Kai Takista Bangkokin Suvarnubbhamiin mutta FSP:n datassa ei ole tuota kenttää koska se näyttää jonkun ihan muun kentän. Miten sen voisi lisätä?

Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5433
Date Registered: 14.12.05

Re: Miten saada FSpassenger ymmärtämään lentokenttä?
« Reply #1 on: 09.02.08, 16:38 »

Käy hakemassa Suvarnabhumi-kenttä (VTBS) esimerkiksi tästä:

http://www.thai-va.com/private/download/vtbs2006.zip

Se on vasta pari vuotta ollut käytössä, joten sitä ei löydy FS2004:n peruskenttien joukosta. Vanhempiin flightplaneihin on Bangkokiin merkitty Bangkokin vanha kansainvälinen kenttä (DonMuang VTBD). AI-plaanit on helppo muuttaa, kun ottaa sen flightplan-tiedoston johonkin tekstieditoriin, korvaa VTBD:n VTBS:llä, tallentaa ja kääntää uudelleen TToolsilla.

Pekka
« Last Edit: 09.02.08, 16:47 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Miten saada FSpassenger ymmärtämään lentokenttä?
« Reply #2 on: 09.02.08, 17:00 »

Kiitän. Ai:n osaan muuttaa, sillä sen muutin jo Kai Takille silloin kun sen asensin

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Miten saada FSpassenger ymmärtämään lentokenttä?
« Reply #3 on: 10.02.08, 08:37 »

Mitenkäs tuon saa sitten ymmärtämään, että PMDG:n jumbossa on ovet auki?? Vaikka minulla on se ovien avaus napissa SHIFT + E niin silti aina lukee että:
"Cant board because doors are closed" vaikka ne on auki.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1