FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.10.18, 14:22

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Flight 1 ATR:n uusintalointi?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Flight 1 ATR:n uusintalointi?  (Read 953 times)
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« on: 18.02.08, 10:45 »

Tervepä taas kaikille!
Nyt tuli hankala problem, kun tota ATRainta en sitten millään saa tähän koneeseen uusasennettua.
Se ei löydä FS9:ää ja yrittää ja yrittää, mutta ei etene.
Muistaakseni, kun viimeksi uusasensin sen edellisen koneen kovalevyyn, niin se minusta meni ihan O.K. Nyt ei sitten millään.
Syötän sille E:Flight Simulator 9, jossa k.o. simu mulla sijaitsee.
Se ei pyydä mitään code numeroa, enkä semmoista muuten misstään levyn kannesta, enkä levystäkään näe. Se alkaa ihan heti hommiin, kun laitan levyn lukijaan, mutta kovin pitkälle ei se sitten etenekään, vaan jököttää samassa kohdassa ja pyytää selaimella hakea oikea polku, mutta sehän on se E:Flight Simulator 9.
SE MAAM DC3 meni ihan siihen osoitettuun kohteeseen, vaikka sekin kesti pienen ikuisuuden.
Sama oli vähän niiden sinienkeltenkin kanssa, mutta nyt nekin ovat simussa mukana.

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9408
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« Reply #1 on: 18.02.08, 11:39 »

Syötän sille E:Flight Simulator 9, jossa k.o. simu mulla sijaitsee.

Pitää syöttää E:\Flight Simulator 9

'Don't panic'
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« Reply #2 on: 18.02.08, 11:51 »

Pitää syöttää E:\Flight Simulator 9
Tattista taas pojat.
Minäpä kokeilen edelleen.

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« Reply #3 on: 18.02.08, 13:55 »

No niin!
Kiitosta vaan pojat vielä kerran.
Kylläse patsi tuli sieltä oikeana nyt kun sitä siihen linjalle hain.
Se asennus alkoi ja luulinkin jo välillä, että taas se vain jököttää tossa samassa paikassa.
Sitten yht äkkiä tuli toisenlainen ikkuna ja toivo virisi uudelleen. Jonkinakaa kun olin taas odotellut, niin rupesi tulemaan textiäkin ja näkyi, että missä ollaan menossa.
Kummastelen kuitenkin sen asennuksen niin valtavaa ajankulua.
Johtuukos se nyt siitä, että mulla on reippaasti isompi kovalevy tässä uudessa koneessa ja se on kahdessa osassa. C ja E?

[ attachment removed ]


[ attachment removed ]

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« Reply #4 on: 18.02.08, 15:54 »

Olis kiva saada pari kolme lisäpainttiä.
Olen upottanut jömmastani tälle ATR:älle Finn.com:in, Karairin ja IB:n paintit, mutta ne eivät tule esiin.
Onko jotakin tehtävä sen Aiecraft CFG-Filen kanssa?
Kopioitava niistä "defaulteista" joku ja muutettava sitä registeriä, tai kenties jotakin muutakin?

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Pona
Former member
Re: Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« Reply #5 on: 18.02.08, 16:26 »

Olis kiva saada pari kolme lisäpainttiä.
Olen upottanut jömmastani tälle ATR:älle Finn.com:in, Karairin ja IB:n paintit, mutta ne eivät tule esiin.
Onko jotakin tehtävä sen Aiecraft CFG-Filen kanssa?
Kopioitava niistä "defaulteista" joku ja muutettava sitä registeriä, tai kenties jotakin muutakin?

Jos en väärin muista, niin F1 ATR:n kanssa tulee Text-o-matic niminen ohjelma millä nuo paintit asennetaan. Smiley Lisäosan haltijat saavat sitten tästä eteenpäin kertoa enemmän.

//P.L
bemari
Former member
Re: Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« Reply #6 on: 18.02.08, 16:38 »

Jos en väärin muista, niin F1 ATR:n kanssa tulee Text-o-matic niminen ohjelma millä nuo paintit asennetaan. Smiley Lisäosan haltijat saavat sitten tästä eteenpäin kertoa enemmän.

//P.L
Jep jep, eli Text-o-maticilla saat maalauksia laitettua. Löytyy samasta paikkaa kuin congirator manager ja manuaali. Siitä vaan "create aircraft" ja siitä lähtee thmbup Pitkän käyttö tauon jälkeen minulla ainakin takkuaa Text-o-maticin käyttö, mutta kun on pari maalausta laittanut niin alkaa taas sujumaan.
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« Reply #7 on: 18.02.08, 17:02 »

Niin on Text-o-matic.
Sen Finn.com:in koneen sain siten, että kopioin sen jömmassa olevan Finn.com:in aircraft filen sisällön ja klistrasin sen sinne ATR:än "defaultien" jatkoksi ja laitoin vain sille uuden järjestysnumeron.
"Hyvä Esa". Edes joskus sun mielikuvituksestas on jotakin hyötyä.

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Marko Isomäki
Offline Offline

Posts: 368
Date Registered: 02.05.06

WWW
Re: Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« Reply #8 on: 19.02.08, 08:13 »

Jos tuolta noordikin tiedostokirjastosta tuon FC paintin noudit (allekirjoittaneen tekemän) niin riittää että purkaa sen zipin tuonne text-o-maticin template hakemistoon (muistaakseni löytyy simun asennuspolusta esim: E:\fs2004\Flight 1 Software\text-o-matic\templates). Tämän jälkeen  vain text-o-matic käyntiin ja konvertoimaan uusi maalaus sillä. Tämä luo automaattisesti vaaditut rivit konfiggeihin. Ja ei muuta kuin lentelemään Smiley

Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Flight 1 ATR:n uusintalointi?
« Reply #9 on: 19.02.08, 17:19 »

No niin!
Tällä samalla metodilla, kuin sen Finn.com:in, niin laitoin myöskin Karhumäkeläisen joukon jatkoksi.
Onkos se muuten oikeastikin vielä virassa?
Yhdessä lentonäytös videon pätkässä se näkyi olevan, olikos nyt Lappeenrannassa, missä Migillä ja Viggenilläkin lennettiin.

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1