FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.05.18, 14:53

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Miten toimii matkustajasilta ?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 Reply Print
Author Topic: Miten toimii matkustajasilta ?  (Read 1500 times)
Atte Hällsten
Offline Offline

Posts: 80
Date Registered: 21.10.07

Miten toimii matkustajasilta ?
« on: 21.02.08, 13:35 »

Osaako kukaan sanoa, millä kentällä FS X:ssä toimisi matkustajasilta. Oon yrittäny monta kertaa eri kentillä ja aivan oikeassa paikassa parkissa sitä CTRL + J komentoa mutta se ei toimi!
Ezku
Former member
Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #1 on: 21.02.08, 13:39 »

Kaikilla pitäisi toimia missä sellainen on. Onhan kone default?
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14376
Date Registered: 21.07.04

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #2 on: 21.02.08, 13:39 »

Onhan kone default?
Toimii kyllä muillakin ku defuilla..
Atte Hällsten
Offline Offline

Posts: 80
Date Registered: 21.10.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #3 on: 21.02.08, 13:41 »

Oon kokeillu A 321 :llä, B 737 ja B 747
Ezku
Former member
Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #4 on: 21.02.08, 13:41 »

Toimii kyllä muillakin ku defuilla..
Ei toimi kaikilla.

Voisikohan se sitten johtua jostain asetuksesta.
Atte Hällsten
Offline Offline

Posts: 80
Date Registered: 21.10.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #5 on: 21.02.08, 13:42 »

onko neuvoja mitä kantsis tehä?
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #6 on: 21.02.08, 13:48 »

onko neuvoja mitä kantsis tehä?

FSX:ssä toimii kaikilla kentillä joilla on putket! CTRL+J ja ei kun odottamaan.. Mikäli ei toimi niin simusi on asennettu viallisesti tai olet muuttanut vahingossa näppäinkomennon. Katso näppäinasetuksista millä toimii tai muuta toivaksi CTRT-J:llä.

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Atte Hällsten
Offline Offline

Posts: 80
Date Registered: 21.10.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #7 on: 21.02.08, 14:00 »

voisiko joku viel kertoo että millä nimellä kutsutaan siellä asetuksissa putkea? Cheesy ja missä osiossa se on. systems, failures, ym?
bemari
Former member
Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #8 on: 21.02.08, 14:09 »

Jetway nimellä kulkeepi tuo. Foorumin haulla olisit löytänyt vähintään 10 viestiketjua joissa joku kysyy täsmälleen samaa Roll Eyes
Atte Hällsten
Offline Offline

Posts: 80
Date Registered: 21.10.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #9 on: 21.02.08, 14:18 »

tää alkaa olla tosi äässistä! koko jetway kohtaa ei löydy niistä näppäinaasetutksista. Now what!?!
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #10 on: 21.02.08, 14:41 »

tää alkaa olla tosi äässistä! koko jetway kohtaa ei löydy niistä näppäinaasetutksista. Now what!?!
No ei sitä ekaa sanaa kannata tuijottaa... Oisko Attach/detach jetway Roll Eyes

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Atte Hällsten
Offline Offline

Posts: 80
Date Registered: 21.10.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #11 on: 21.02.08, 16:08 »

Nyt alkaa keittää! Löysin sen kohan, muuntelin hommia eli aktivoin sen näppäinkäskyn ja tein kaiken, mutta EI! Pitäskö asentaa uudelleen koko peli vai mitä tuumaatte? Ps. kuinka lähellä koneen on oltava siltaa. Keltaisella viivalla koneelle osoitetulla paikalla vai?
Ezku
Former member
Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #12 on: 21.02.08, 16:18 »

Nyt alkaa keittää! Löysin sen kohan, muuntelin hommia eli aktivoin sen näppäinkäskyn ja tein kaiken, mutta EI! Pitäskö asentaa uudelleen koko peli vai mitä tuumaatte? Ps. kuinka lähellä koneen on oltava siltaa. Keltaisella viivalla koneelle osoitetulla paikalla vai?
Keltasella viivalla riittää.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9278
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #13 on: 21.02.08, 16:19 »

Ja pitääkö kenties Parking brakes olla päällä, jarrut siis, tai jopa koneen moottori sammutettu?

'Don't panic'
Ezku
Former member
Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #14 on: 21.02.08, 16:23 »

Ja pitääkö kenties Parking brakes olla päällä, jarrut siis, tai jopa koneen moottori sammutettu?
Ei ainakaan moottoreiden tarvitse olla sammutetut. Parking Brakesta en oo 100% varma.
ana
Former member
Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #15 on: 21.02.08, 16:33 »

Onkos se koneen ovi avattu ennen putken pyytämistä ? Muistaakseni sen pitää olla auki ennen kuin putken voi pyytää.  Sata varma en asiasta ole mutta toivotaan että toimii thmbup
Atte Hällsten
Offline Offline

Posts: 80
Date Registered: 21.10.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #16 on: 21.02.08, 16:34 »

koetellaan! kiitos vinkeistä!
Atte Hällsten
Offline Offline

Posts: 80
Date Registered: 21.10.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #17 on: 21.02.08, 17:06 »

ei auttanu noikaan! mitä pitäs tehdä, tuun hulluks, haluun sen toimimaan!
Ezku
Former member
Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #18 on: 21.02.08, 17:09 »

ei auttanu noikaan! mitä pitäs tehdä, tuun hulluks, haluun sen toimimaan!
Kyllä sen noilla on pakko pelata... Oletko varma, että olet tehnyt kaikki oikein?
Atte Hällsten
Offline Offline

Posts: 80
Date Registered: 21.10.07

Re: Miten toimii matkustajasilta ?
« Reply #19 on: 21.02.08, 17:11 »

kyllä! oon asentanu näppäinkomennoks ctrl + j, aktivoinu sen, sammuttanu moottorit, laittanu parking braken, avannu oven, ollu keltasella viivalla. liikkuuko putki sitten älyhitaasti? kantsisko asentaa koko peli uudestaa?
Pages: [1] 2 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1