IVAO-Finlandin talviflaikkari

(1/4) > >>

Assiini:
[ Attachment not found - or removed ]


Moikka!

"Talvi" rupeaa vetelemään viimeisiään, joten sen kunniaksi ajateltiin järjestää yhteislento Suomesta jonnekin päin. Koko talven jatkuneet ryhmälennot näin ollen jatkuvat mutta tällä kertaa toivotaan osallistujia paljon, jotta edes aikaisempi kahdeksan hengen ennätys saataisiin rikottua.

Eli ensi viikon torstaina 28.2.2008 lennetään porukalla Helsinki-Vantaalta EFHK Englantiin Lontoon Heathrowlle EGLL. Aletaan kokoontua HK:n putkille kello 19:00 Suomen aikaan ja departure aika on 19:30. Toivotaan kaikkien tulevan ajoissa paikalle ja malttavan mielensä, sillä aikaisemmissa ryhmälennoissa on ollut muutama hätähousu (kukakohan ) ja matkaan on lähdetty ennen aikojaan.

Lentoreittinämme toimii RUNEN UN872 EEL UZ701 GORLO UL980 LOGAN jolloin matkaa kertyy noin 1000NM ja länteen päin parillisilla matkalentokorkeuksilla mikäli toisin ei määrätä
[ Attachment not found - or removed ]

Maisemia Lontoon päähän on paljon. Tätä listaa selaamalla FS2004:n löytyy monta maisemaa ja FSX:n löytyy vähintään maksulliset paketit. Ilmaisista otetaan mielellään vinkkejä vastaan. Kartat Lontoon päähän esim. Täältä tai Täältä.

Matkalle yritetään saada järjestettyä mahdollisimman paljon lennonjohtoa! Myös kaikki aloittelijat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan Mikäli kokemusta ei kauheasti verkkolentämisestä ole niin ryhmän peräpäässä lähtiessä reissussa oppii ja paljon.

Joten ei muuta kuin ensi torstaihin,

Ripa

P.s Mikäli mietit, uskallatko lähteä vai etkö niin kysäise täällä jos mieltä hiertää Ei kannata missata reissua sen takia..

noplamodo:
Asiaa...nyt on jo vielä vähän sopivampi lähtöaika, että täytyy kattoa...

Hieno logo, tuommoiseksi unofficial-väsäykseksi.

TaiFun:
Just torstaina lähdetään Tenerifelle

Assiini:
Quote

Just torstaina lähdetään Tenerifelle


Sun pitää perua se reissu että pääset verkkolentämään

TaiFun:
Quote

Sun pitää perua se reissu että pääset verkkolentämään


Joo nii minä vähä ajattelin

Navigation

Up one level

Next page