FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.04.18, 00:53

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ivaoon yhdistänminen
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ivaoon yhdistänminen  (Read 909 times)
Juuso Leppä
Offline Offline

Posts: 652
Date Registered: 06.12.06

Ivaoon yhdistänminen
« on: 28.02.08, 08:42 »

Moro.Uudella koneella kun loggaan sisään niin tulee tälläinen:

[ attachment removed ]

philes
Former member
Re: Ivaoon yhdistänminen
« Reply #1 on: 28.02.08, 09:34 »

Moi!

Eli IvAp ei jostain syystä pysty muodostamaan yhteyttä simulaattorisi kanssa.
Kyseessä mitä ilmeisimmin on asennusvirhe. Ihan ensimmäiseksi lähtisin kokeilemaan uudelleenasennusta ainakin IvAp:ille.
Juuso Leppä
Offline Offline

Posts: 652
Date Registered: 06.12.06

Re: Ivaoon yhdistänminen
« Reply #2 on: 28.02.08, 10:02 »

Tossa lukee tarkemmin. IvAp has encountered an error while creating a multiplayer session. If you continue yuo can use IvAp normally,however you will not be able to see other traffic...

kenkku
Former member
Re: Ivaoon yhdistänminen
« Reply #3 on: 28.02.08, 11:25 »

Oletko sitten asentanut sen MTL paketin oikein?
Ei liity MTL:ään tuo virhe mitenkään.

Mahdollisia ratkaisuja ongelmaan: http://forum.ivao.aero/index.php/topic,50269.0.html
« Last Edit: 28.02.08, 11:30 by Tero Keinänen »
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: Ivaoon yhdistänminen
« Reply #4 on: 28.02.08, 14:33 »

Terve,

mulla oli sama ongelma Vistalla; toimi jälleen kun poistin sen ilmais Nortonin.

Katso myös tämä: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,72336.0.html
Jaakko Airasmaa
Offline Offline

Posts: 2043
Date Registered: 30.07.04

Re: Ivaoon yhdistänminen
« Reply #5 on: 25.03.08, 05:28 »

Minulla tuo tulee kun käynnistän eka winukassa networkin, ja sitten vasta simussa IvApin. Eli käynnistä eka simusta IvAp, se käynnistää automaattisesti networkin.

EVGA 680i|Intel Core 2 Duo E6700@3.2Ghz|EVGA 8800GTS/640Mb|4096MB DDR2
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1