FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
27.05.17, 13:45

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Mistä Löydän Sceneryn?
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Reply Print
Author Topic: Mistä Löydän Sceneryn?  (Read 20478 times)
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 964
Date Registered: 04.02.10

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #80 on: 09.11.11, 20:23 »

Löytyykö Oslon kenttää FS9:lle?

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Wiljam Simula
Offline Offline

Posts: 1209
Date Registered: 02.01.11

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #81 on: 09.11.11, 20:29 »

Löytyykö Oslon kenttää FS9:lle?
Gardermoen vai Rygge?

PPL(A)
Olli Hänninen
Offline Offline

Posts: 1394
Date Registered: 04.03.07

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #82 on: 09.11.11, 20:42 »


Unelmoi kuin eläisit ikuisesti, elä kuin kuolisit huomenna - James Dean -

Purjelentäjä Oulusta, muuten terve.
Ismo Nurmi
Offline Offline

Posts: 3390
Date Registered: 23.10.03

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #83 on: 10.11.11, 15:24 »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3769
Date Registered: 19.06.07

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #84 on: 10.11.11, 15:55 »

Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 964
Date Registered: 04.02.10

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #85 on: 10.11.11, 22:41 »

Joo sori siis Gardermoen hakusessa

EDIT: ei taida toi AS:n paketti ollaa enää up to date?

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3769
Date Registered: 19.06.07

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #86 on: 11.11.11, 06:46 »

Joo sori siis Gardermoen hakusessa

EDIT: ei taida toi AS:n paketti ollaa enää up to date?

No tuolta linkistä se myös löytyy, kaksin kappalein. Freeware tosin  Undecided
Erik Pirtala
Offline Offline

Posts: 273
Date Registered: 11.12.10

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #87 on: 19.11.11, 18:53 »

Madeira - LPMA. Freeware ja FS2004?

Googlella en löytänyt kuin AFCAD -päivityksiä tms, mutta etsiskelen sceneryä.

Canon EOS500D, 18-55mm EF-S, Sigma 70-300mm
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 964
Date Registered: 04.02.10

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #88 on: 19.11.11, 19:03 »

Madeira - LPMA. Freeware ja FS2004?

Googlella en löytänyt kuin AFCAD -päivityksiä tms, mutta etsiskelen sceneryä.

http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=145544&Cookie=1

EDIT: Täältä löytyy läjä freeware maisemia, kannattaa koluta  thmbup
http://www.freewarescenery.com/fs2004.html

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Ari Viitajylhä
Offline Offline

Posts: 1564
Date Registered: 14.11.02

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #89 on: 28.11.11, 10:29 »

Jouduin asentamaan wintoosan ja kaiken muunkin uudestaan ja yritän asentaa fsx:n ja ysin lisäosia mutta fsnordicin tiedostot osio ei näy ?


[ attachment removed ]

Sama juttu firefoxilla ja operalla, mikä mättää.

On parempi olla optimisti vaikka olisi aina väärässä
kuin pessimisti joka on aina oikeassa.
Jani Vehviläinen
Offline Offline

Posts: 88
Date Registered: 02.07.09

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #90 on: 28.11.11, 10:49 »

Näyttäisi olevan yleinen ongelma. Ei toimi täälläjään  Undecided

Canon EOS 1000D+18-55mm, Canon 55-250mm
Ari Viitajylhä
Offline Offline

Posts: 1564
Date Registered: 14.11.02

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #91 on: 28.11.11, 11:18 »

Nyt toimii  Smiley

On parempi olla optimisti vaikka olisi aina väärässä
kuin pessimisti joka on aina oikeassa.
JulleS
Former member
Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #92 on: 01.12.11, 15:44 »

Mistä löytyisi Gran Canarialle photoscenery SimGiantsien GCLP seuraksi? FSX
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5214
Date Registered: 14.12.05

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #93 on: 01.12.11, 16:44 »

Mistä löytyisi Gran Canarialle photoscenery SimGiantsien GCLP seuraksi? FSX

Ei ole photoscenery, mutta parantaa Kanarian saarien maisemia huomattavasti: http://www.flightsim.com/file.php?cm=SEARCH1&fname=pcfsxdi11.zip
Tuo Project Canarias 2006 on alunperin tehty FS2004:lle, mutta tuon linkin takana on FSX:lle portattu versio, jonka voi asentaa suoraan FSX:ään. Minulla se toimii hyvin SG:n GCLP:n kanssa.

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 3947
Date Registered: 14.10.01

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #94 on: 02.12.11, 17:20 »

Ei ole photoscenery, mutta parantaa Kanarian saarien maisemia huomattavasti: http://www.flightsim.com/file.php?cm=SEARCH1&fname=pcfsxdi11.zip
Tuo Project Canarias 2006 on alunperin tehty FS2004:lle, mutta tuon linkin takana on FSX:lle portattu versio, jonka voi asentaa suoraan FSX:ään. Minulla se toimii hyvin SG:n GCLP:n kanssa.

Pekka

Ainakin FS 2004:lle tehty Canarysimin Kanaria on photoscenery. Sen lisäksi paketissa on mesh, yötekstuurit ja autogen sekä La Palman kenttä. Yksi hienoimmista FS 2004:lle koskaan tehdyistä lisäosista!

Jos siitä on tehty FSX-versio, niin ei kait tuo photopohja mihinkään ole hävinnyt?

yES Smiley

i5 3,4GHz/ 8GB DDR3/ AtiRad HD5850 1GB/ WIN7/Teran SSD/ 80GB SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/ F-16stick USB/ vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub.
PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMEL
JulleS
Former member
Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #95 on: 02.12.11, 19:45 »

Latasin tuon paketin ja pitkän latauksen jälkeen en saa tuota pakettia auki WinRarilla tai Wintoosan omalla ohjelmallakaan, joudunko lataamaan tuon uusiksi? thmbdn


[ attachment removed ]
Ari Viitajylhä
Offline Offline

Posts: 1564
Date Registered: 14.11.02

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #96 on: 02.12.11, 20:07 »

"odottamaton tarkistuksen loppuosa" elikkä lataus menee uusiksi, tuota tapahtuu joskus.

On parempi olla optimisti vaikka olisi aina väärässä
kuin pessimisti joka on aina oikeassa.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5214
Date Registered: 14.12.05

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #97 on: 03.12.11, 13:46 »

Ainakin FS 2004:lle tehty Canarysimin Kanaria on photoscenery. Sen lisäksi paketissa on mesh, yötekstuurit ja autogen sekä La Palman kenttä. Yksi hienoimmista FS 2004:lle koskaan tehdyistä lisäosista!

Jos siitä on tehty FSX-versio, niin ei kait tuo photopohja mihinkään ole hävinnyt?

yES Smiley

Varmaankin siinä on mukana myös tuo photari. Olisi siis pitänyt sanoa, että se ei ole palkkä photomaisema.  Wink


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5214
Date Registered: 14.12.05

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #98 on: 03.12.11, 13:48 »

"odottamaton tarkistuksen loppuosa" elikkä lataus menee uusiksi, tuota tapahtuu joskus.

Lataus uusiksi tai sitten purkajan vaihto. Sekin voi olla joskus syynä. Minulla on käytössäni IZArc (freeware) ja se ainakin aukaisi tuon paketin.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Wiljam Simula
Offline Offline

Posts: 1209
Date Registered: 02.01.11

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #99 on: 07.12.11, 20:49 »

Mistä löytyis scenery GCTS kentälle? Ja simuna toimii FSX

PPL(A)
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1