FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.10.17, 00:17

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Mistä Löydän Sceneryn?
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Reply Print
Author Topic: Mistä Löydän Sceneryn?  (Read 21046 times)
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 908
Date Registered: 18.09.01

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #160 on: 04.02.13, 10:43 »

http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?searchid=5996056

 Tuossa paketissa on aika liuta kenttiä joihin Norwegian operoi. Muutenkin tuntuu olevan melkolailla ajantasalla afcadien sun muitten suhteen.  thmbup

Ei hakutuloksia:

No Files matched your search criteria

Olisiko mahdollista saada paketin/zip:in nimi?

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, Asus ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5, 21" BenQ, Win7@SSD, FSX, P3DV2, P3DV3
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 909
Date Registered: 03.07.09

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #161 on: 04.02.13, 11:32 »

aon_v3_2.zip on paketin nimi.


UPL
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5247
Date Registered: 14.12.05

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #162 on: 04.02.13, 11:59 »

Älkää linkittäkö Flightsim.com:lta etsintätuloksiin vaan suoraan pakettiin. Nuo searchid-numerot muuttuvat koko ajan ja tuloksena on vain "No Files matched your search criteria".


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1337
Date Registered: 13.08.12

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #163 on: 04.02.13, 12:32 »

Ei ole varmaan vielä tehty mutta olisi hieno saa Forssan scenery Smiley.   

Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1866
Date Registered: 14.02.05

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #164 on: 04.02.13, 13:14 »

Älkää linkittäkö Flightsim.com:lta etsintätuloksiin vaan suoraan pakettiin. Nuo searchid-numerot muuttuvat koko ajan ja tuloksena on vain "No Files matched your search criteria".



Paitsi että siinä on semmoinen pikkuniksi mennessäsi ensimmäisen kerran ko. sivuille jonkun linkin kautta ja kirjaudut sisään, niin siinä käy juuri noin, mutta kun poistut tilapäiseti ja palaat saman linkin kautta takaisin, niin homma toimii normaalisti.

Ismo Nurmi
Offline Offline

Posts: 3390
Date Registered: 23.10.03

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #165 on: 04.02.13, 14:06 »

Flightsim.no sivun kautta löytyy suurin osa Norjan paketeista. Valhallasta loput. Aerosoft ja Cloud9 maksulliset.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5247
Date Registered: 14.12.05

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #166 on: 04.02.13, 15:41 »

Paitsi että siinä on semmoinen pikkuniksi mennessäsi ensimmäisen kerran ko. sivuille jonkun linkin kautta ja kirjaudut sisään, niin siinä käy juuri noin, mutta kun poistut tilapäiseti ja palaat saman linkin kautta takaisin, niin homma toimii normaalisti.

Mitä tarkoitat? Ei toimi ainakaan minulla.




"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1866
Date Registered: 14.02.05

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #167 on: 04.02.13, 17:24 »

Mitä tarkoitat? Ei toimi ainakaan minulla.





No sitä, että menen ensin vaikkapa tänne tutkimaan tarjontaa:

http://www.freewarescenery.com/fsx.html

Löydän mielenkiintoisen sceneryn ja klikkaan sitä. Se vie minut suoraan haluamaani latauslinkkiin, mutta minun on kirjauduttava ensin sisään voidakseni ladata sen. Kun kirjaudun ja minut ohjataan takaisin sille sivulle, jossa tuolatauslinkki oli saankin nyt ilmoituksen, että kyseistä tiedostoa ei ole olemassa tai sitä ei löydy. Tässä tapauksessa palaan takaisin sinne, mistä tuon linkin alunperin löysin ja klikkaan sitä uudestaan ja kas - nyt se on siinä ladatavissa ja kirjautumiseni säilyy, koska en ole sulkenut koko selainta vaan sivun, jossa ei kirjautumisen jälkeen näkynyt mitään ladattavaa. Hankala selittää, mutta näin se osapuilleen ja jokatauksessa menee ainakin minun päätteelläni. Tämä muuten on aika uusi ilmiö jamistä moinen johtuu, niin ei hajuakaan...

AVSIMin linkit toimii kirjautumisen jälkeen ilman kikkailuja.

Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5247
Date Registered: 14.12.05

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #168 on: 05.02.13, 07:53 »

No niin, puhuimme eri asiasta. FlightSimissä se vanha hakuosoite ei toimi enää esimerkiksi seuraavana päivänä ei vaikka kuinka monta kertaa sinne kirjautuisi uudelleen, koska SearchID on muuttuja.

Sen sijaan tuon linkkaamasi sivuston kautta toimii. Miksi? Katso hieman tarkemmin sitä linkkiä. Siinä ei olekaan search-toiminnossa SearchID:iä vaan sen kyseisen paketin nimi suoraan. Siksi se toimii.

Pekka
« Last Edit: 05.02.13, 08:05 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1866
Date Registered: 14.02.05

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #169 on: 05.02.13, 12:57 »

No niin, puhuimme eri asiasta. FlightSimissä se vanha hakuosoite ei toimi enää esimerkiksi seuraavana päivänä ei vaikka kuinka monta kertaa sinne kirjautuisi uudelleen, koska SearchID on muuttuja.

Sen sijaan tuon linkkaamasi sivuston kautta toimii. Miksi? Katso hieman tarkemmin sitä linkkiä. Siinä ei olekaan search-toiminnossa SearchID:iä vaan sen kyseisen paketin nimi suoraan. Siksi se toimii.

Pekka


No juu - en ole asiaa niin tarkoin tutkinut, koska pääasia on ollut saada ladattua haluamani paketti ja kuten sanottua, se kuitenkin vaatii em. kikkailun, mikä on aika tuore ilmiö. Ja niin - en muistini mukaan ole koskaan mennyt muuta kautta tuonne latailemaan mitään kuin antamani linkin kautta. Siellähän on kaikki hienossa järjestyksessä valtioita ja maanosia myöden eli siten helppo löytää haluamansa freeware jos sellaista ylipäätään on tarjolla.

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3653
Date Registered: 27.03.08

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #170 on: 05.02.13, 15:55 »

Afrikkaan pitäisi löytää Finnterainia vastaava lisäosa joka muuttaisi vesistöjen default rantaviivat aidomman näköisiksi. Simu on Fs 2004. Smiley

Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #171 on: 05.02.13, 16:36 »

Afrikkaan löytyy ainakin Landclassi: http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=50244&CatID=fs2004scen. Muuta en pikaisen googlettelun tuloksena löytänyt...

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3653
Date Registered: 27.03.08

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #172 on: 06.02.13, 06:36 »

Afrikkaan löytyy ainakin Landclassi: http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=50244&CatID=fs2004scen. Muuta en pikaisen googlettelun tuloksena löytänyt...

juu . . tuo landclassi minulla jo on ja se kyllä parantaa maisemaa hätkähdyttävänkin paljon uskottavammaksi, varsinkin kaupunkien läheisyydessä. Vesistöjen rajat kun vain saisi vielä aidoiksi . . . no, eihän siellä kyllä vettä paljon olekaan mutta silti.



Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9031
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #173 on: 06.02.13, 08:12 »

Afrikka on valtavan iso. Flightsim.comista löytyy Etelä-Afrikan korjatut vesistöt, Detailed Water Features. Muuta ei landclassia lukuunottamatta sattunut silmään.
Ehkä kannattaisi etsiä vähän eri tavalla, eli mikä maa olisi nyt kyseessä? Toki se olisi vain pieni pala Afrikkaa, mutta eipä taida koko maanosaa kattavaa maisemaa olla Afrikasta tarjolla.

P.S.
Vilkaseppas tuokin.  Wink
http://maps.google.de/maps/ms?msid=205172035183355319012.0004778b4c76f2749073c&msa=0

Koko maailma:
http://maps.google.com/maps/ms?hl=de&ie=UTF8&msa=0&msid=117332050600339115999.000477ba210f20edbb2f1&t=h&z=2
« Last Edit: 06.02.13, 08:18 by Tatu Kantomaa »

'Don't panic'
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3653
Date Registered: 27.03.08

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #174 on: 06.02.13, 15:24 »

Vau! Kiitokset Tatu näistä vinkeistä! Nythän tämä alkaa mennä mielenkiintoiseksi. Nuo Afrikan lisäosat kun latailen ja lisäksi asennan kaikki Woain Afrikan Ai-lentoyhtiöt + muutaman maksullisen isomman kentän ja Meshit, niin johan kelpaa siellä lennellä. Ei puutu muuta kuin aikaa tehdä kaikki tuo!
Smiley

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 563
Date Registered: 26.12.12

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #175 on: 08.02.13, 15:51 »

Löytyiskö mistään FSX:lle hyvää freeware Zurichia? Tuo default kenttä on mitä on...

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 10
 
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #176 on: 08.02.13, 16:42 »

Flightsim.comista lszh_v2.zip.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #177 on: 14.02.13, 06:22 »

Moro!
Tällainen kysymys olisi. Kaipaisin sitä uutta Terminal 1 Aerosoftin New Spanish  Airportsiin (se vanha) onko kukaan törmännyt tällaiseen jos on niin mistä voisi ladata. Simu on tietysti FS2004. Tulee lenneltyä siellä niin harvoin etten välitä ostaa uutta Aerosoftin tekelettä.

jukka
« Last Edit: 14.02.13, 07:15 by Jukka Mäcklin »
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1337
Date Registered: 13.08.12

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #178 on: 09.03.13, 14:43 »

Mistä saisin FSX sceneryn Oslon Gardermoeniin?

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3236
Date Registered: 06.12.10

Re: Mistä Löydän Sceneryn?
« Reply #179 on: 09.03.13, 14:49 »



FSLabs Support Team
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1