FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
12.12.18, 11:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.  (Read 1626 times)
Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« on: 28.02.08, 16:01 »

Elikkäs mikäs voisi olla ongelmana, kun olen yhdistänyt vatsimiin squawkboxilla, niin en näe muita koneita, vaikka ne näkevät minut ja minut nähdään tutkassakin. Siis olen ihan oikein connectannu verkkoon ja AI-liikenne on hävinnyt ym. Olen kokeillut palomuurin ja virustentorjunnan pois ottamista ja squawbox:in uudelleenasennusta, mutta ei silti koneet näy. Undecided Simuna on siis FS2004 ja Vista käyttiksenä. Tongue

Marko Isomäki
Offline Offline

Posts: 368
Date Registered: 02.05.06

WWW
Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #1 on: 28.02.08, 16:03 »

Olihan asetuksissa ruksittu "automatically join multiplayer session" vai miten se meni..

Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #2 on: 28.02.08, 16:06 »

Olihan asetuksissa ruksittu "automatically join multiplayer session" vai miten se meni..
Kyllä on.

Marko Isomäki
Offline Offline

Posts: 368
Date Registered: 02.05.06

WWW
Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #3 on: 28.02.08, 16:14 »

Sitten ei kyllä pysty tietämään syytä (varsinkaan jos on vacc:n ohjeita asennuksen suhteen seurattu, itse etenin noiden mukaan ja homma toimii ok..)

Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #4 on: 28.02.08, 16:18 »

Sitten ei kyllä pysty tietämään syytä (varsinkaan jos on vacc:n ohjeita asennuksen suhteen seurattu, itse etenin noiden mukaan ja homma toimii ok..)
Kyllä olen aivan ohjeiden mukaan toiminut. Tämä toimi kyllä ennen kovon formatointia.Undecided

Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #5 on: 02.03.08, 19:01 »

Jaa-a, jos ei ongelmaan löydy ratkaisua, niin pitää kai sitten siirtyä IVAO:n puolelle... Undecided

Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #6 on: 02.03.08, 19:18 »

Asenna uudestaan?
Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #7 on: 02.03.08, 19:22 »

Asenna uudestaan?
Olen kokeillut jo 2 kertaa eikä auta. thmbdn

Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #8 on: 02.03.08, 19:28 »

Eikä anna mitään virheilmoitusta connectissa?
Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #9 on: 02.03.08, 19:33 »

Eikä anna mitään virheilmoitusta connectissa?
Ei.

Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #10 on: 02.03.08, 19:38 »

Kokeile manuaalisesti joinata multiplayer sessioon
Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #11 on: 02.03.08, 19:41 »

Koitettu on sitäkin. Alkaa jo menemään hermot tämän ongelman kanssa, kun ei siihen millään löydy ratkaisua. Angry

Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #12 on: 05.03.08, 17:55 »

Voisiko johtua palomuurista?   Undecided


"When we left earth it changed our world"
Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #13 on: 05.03.08, 18:06 »

Voisiko johtua palomuurista?   Undecided

Luethan ketjun alusta asti...
Miika Asunta
Offline Offline

Posts: 794
Date Registered: 10.03.06

WWW
Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #14 on: 05.03.08, 23:47 »


Tämä on hakuammuntaa, mutta onko jossain aukottomasti ja yksiselitteisesti todistettu että

A) FS2004 toimii Windows Vistassa
B) Squawkbox 3 toimii Windows Vistassa

nimim. "älä koskaan päivitä toimivaa järjestelmää"


Olli Olkkonen
Offline Offline

Posts: 52
Date Registered: 07.01.05

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #15 on: 06.03.08, 07:44 »

Kyllä SB3 toimii Vistassa niin kuin kuuluukin. Ongelmat liittyvät todennäköisesti virusten torjuntaan/palomuuriin, ja ilmeisesti vielä erityisesti Nortoniin. Squawkboxin forumilla on useampi threadi, joissa on ollut sama ongelma. Ilmeisesti muuta toimiva ratkaisua ei ole, kuin poistaa Norton (tai muu virustorjunta ohjelma) koneesta ja korvata se jollain muulla ohjelmistolla (pelkkä pois päältä ottaminen ei siis riitä!).

Kohta pitäisi tulla SB4:n, jossa tätä ongelmaa ei pitäisi olla.
Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: Ongelma Vatsimin/Squawkbox:in kanssa.
« Reply #16 on: 06.03.08, 12:43 »

Kyllä SB3 toimii Vistassa niin kuin kuuluukin. Ongelmat liittyvät todennäköisesti virusten torjuntaan/palomuuriin, ja ilmeisesti vielä erityisesti Nortoniin. Squawkboxin forumilla on useampi threadi, joissa on ollut sama ongelma. Ilmeisesti muuta toimiva ratkaisua ei ole, kuin poistaa Norton (tai muu virustorjunta ohjelma) koneesta ja korvata se jollain muulla ohjelmistolla (pelkkä pois päältä ottaminen ei siis riitä!).

Kohta pitäisi tulla SB4:n, jossa tätä ongelmaa ei pitäisi olla.
Käytössä on kyllä Norton AntiVirus. Undecided Pitääpä odotella tuota SB4, joskohan ongelma sitten korjaantuisi ja pääsisi lentämään fsx:llä vatsimissä. thmbup

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1