Pilot Relations Manager Scandinavian VACC - Erfaren VATSIM pilot sökes

(1/1)

hakanschulz:
Pilot Relations Manager Scandinavian VACC

Är du erfaren VATSIM pilot? Känner du att du skulle vilja dela med dig av dina kunskaper och bidra till utveckligen på VATSIM? Då kan du vara rätt person för positionen Pilot Relations Manager för Scandinavian VACC!

VACCSCA söker nu Pilot Relations Manager (PRM) och avsikten är att göra det lättare för VATSIM piloter att flyga inom Skandinavien. Pilot Relations Managers huvuduppgift är att hjälpa piloter att hitta information som behövs för online flygning, allt från grundläggande information hur man börjar med online flygning, var man hittar bra scenery, länkar till användbara färdplaneringsdatabaser men även till information om mer avancerade operativa flygprocedurer.

Mycket bra information finns redan tillgänglig på vår hemsida, men informationen behöver hållas uppdaterad, utökas och förbättras. Just nu pågår ett intensivt arbete med att utforma VACCSCAs nya hemsida. Pilot Relations Manager kommer att ha ett stort inflytande i detta arbete.

Har du sett piloter på VATSIM som kämpar med att bemästra vissa procedurer, t.ex. full instrument landningsprocedur? Hört piloter som har svårt att förstå vad ATC instruktionerna egentligen betyder, t.ex. VFR fraseologi? Kännt att vissa piloter skulle behöva ha lite mer stöttning än vad ATC har tid att ge? Använd din erfarenhet och skriv ihop en handledning och ordna ett fly-in tillsammans oss med särskilt fokus på att hjälpa piloter att vidare utveckla sin skicklighet. Möjligheterna är obegränsade!


Kvalifikationer

Till positionen som Pilot Relations Manager söker vi en person som:
är erfaren VATSIM pilot och som flyger regelbundet inom VACCSCA (naturligtvis förväntar vi oss att du skall fortsätta att göra det även när du blir Pilot Relations Manager!) gärna har erfarenhet från "real life" flygning, vilket naturligtvis är en extra merit (men inget krav) är väl förtrogen med operativa flygprocedurer inom VACCSCA regionen, t.ex. regionala procedurer i de skandinaviska länderna och lokala procedurer vid de större flygplatserna vid huvudstäderna har kunskap om VFR procedurer, AFIS och fraseologi både på engelska och svenska (eller norska eller danska) är intresserad av att lära sig nya procedurer och hitta sätt att införa dem inom VACCSCA kan arbeta självständigt med att skriva nya handledningar för piloter och även uppdatera dokumentation på VACCSCAs hemsida kan uttrycka sig väl på engelska både i tal och skrift samt även på ytterligare ett skandinaviskt språk
Tänk på att Pilot Relations Manager positionen är fokuserad på pilot perspektivet - det finns inget krav på ATC rating för denna positionen.


Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och du känner att du skulle vara rätt person för denna positionen är du varmt välkommen att kontakta Erik Schøyen, Director VACCSCA på email accsca1@vaccsca.org


Ansökningsperiod

14 till 28 mars

Navigation

Up one level