Sijoitusclubi Winclub/Wincapita

<< < (9/20) > >>

Ilkka:
Erilainen "Ponzi-huijaus", mutta huijaus yhtä kaikki: Floridalainen poikabändimanageri Lou Perlman, joka nousi kuuluisaksi mm. Backstreet Boysin ja ´N Sync-bändin managerina, on saanut 25 vuoden vankeustuomion erilaisista huijauksista, joista yksi oli lähes kuvitteellisen Trans Continental Airlines-yhtiön olemattomien työntekijöiden rahasto-osuuksien kauppaaminen investointimielessä. 300 miljoonaa hyväuskoisten ihmisten rahaa on kadonnut tietymättömiin.

http://www.orlandosentinel.com/business/orl-bk-lou-pearlman-boy-band-052108,0,6837694.story

kijupa:
Kaikki WinCapitaan rahansa menettäneet henkäisivät perjantaina syvään: verkkoon oli ilmestynyt sivusto www.wincapita.eu. Sivuilla luvattiin syksyn mittaan aukeavan uusi "sijoitusklubi", joka tarjoaa jopa 500 prosentin vuosituoton. Jo tuottoprosentin nojalla uudet sivut voi arvata huijaukseksi, vaikka sivuille oli uskottavuuden lisäämiseksi liitetty muun muassa patentti- ja rekisterihallituksen, verohallinnon, kilpailuviraston sekä eduskunnan linkki.

Uskottavuutta oli ilmeisesti tavoiteltu myös eu-päätteisellä verkkotunnuksella. Sekään ei nykyään kuitenkaan takaa mitään, sillä eu-tunnuksia myönnetään nykyisin hyvin vapaasti.
Uuden "Wincapitan" jäljet johtavat Suomeen ja Ouluun. Osoitteesta on jotain tietoja jätetty rekisteröitymisen yhteydessä. Osoitteena on oululainen katuosoite, ilmeisesti omakotialueella. Pilaksi koko sivuston paljastanee osoitteen rekisteröijän nimi: Willy Capita.
Juuri muuta tietoa osoitteesta ei ole tarjolla. Osoite on rekisteröity noin kuukausi sitten.

aamulehti

pho201:
Ahneus sokaisee ja saa ihmisiä sijoittamaan rahojaan aivan mielikuvituksellisiin kohteisiin. Nykyisenä "vapaan rahankulun" aikana asiaa ei voitane kokonaan estää. Lainsäädännöllä huijausmahdollisuuksia voitaisiin kuitenkin rajoittaa, mutta ilmeisestikään ei edes haluta (poliitikot eivät halua - ovat rosvojen puolella?).

Qantas:
Perustetaanko clubi nimeltä Wincapita? Sen jälkeen, kun on kynitty ihmiset puhtaiks ni muutettaisko vaikka Thaimaahan?


Alex

tedibeer:
Thaimaasta kuuluu kummia:

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/10/740137

pari vuotta tehokasta koppihoitoa tekisi kyllä ketkuille hyvää 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page