VACCSCA söker staff: Event Coordinator och Webmaster

(1/1)

Martin Loxbo:
VACCSCA söker nu nya förmågor till två viktiga staffpositioner.

Webmaster
Webmastern har det övergripande ansvaret för VACCSCA:s websajt www.vaccsca.org. Idag pågår arbete med att göra en helt ny websajt, men det går ganska sakta p.g.a. tidsbrist. Vi söker dig som vill och kan se till att VACCSCA får en ny fräsch websajt.

Webmastern ingår i VACCSCA:s styrelse tillsammans med Director, Training Director och FIR Directors och har därför ett stort ansvar men även stora befogenheter när det gäller hur VACCSCA sköts.

Mer information om Webmaster här: http://www.vaccsca.org/forum/index.php?showtopic=3144


Event Coordinator
Event Coordinator (EC) ansvarar för att det ordnas regelbundna och varierande events (fly-in) i alla VACCSCA-länder (Sverige, Norge, Danmark och Island). Det innebär inte att EC förväntas göra hela jobbet själv - vilket kan vara ganska omfattande när det gäller större events - men EC ska se till att allt blir gjort. Det innefattar websajt för större events, eventuellt bokningssystem, information till piloter och ATC, samt antagligen det viktigaste: Att se till att alla events får tillräcklig publicitet genom annonseringar i olika forum, VATSIM:s websajt, vRoute m.m.

Det är inte nödvändigt att EC själv är en idéspruta när det gäller att komma på platser och tema för events (även om det är ett plus!). Som titeln antyder handlar det mer om att plocka upp andras idéer, samordna och se till att events planeras så bra och smidigt som möjligt.

Mer information om Event Coordinator här: http://www.vaccsca.org/forum/index.php?showtopic=3145

Navigation

Up one level