FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.10.18, 18:56

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FS2004 paneeli ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FS2004 paneeli ongelma  (Read 570 times)
Tuomas Tuppurainen
Offline Offline

Posts: 970
Date Registered: 06.01.08

FS2004 paneeli ongelma
« on: 12.04.08, 11:10 »

Asensin avsimistä a320 http://library.avsim.net/zipdiver.php?DLID=44151   Sitten asensin siihen paneelin avsimista http://library.avsim.net/esearch.php?CatID=fs2004pan&DLID=69039  yritin asentaa sen ohjeitten mukaan mutta mittarit ovat mustat. Mihin minun pitäisi laittaa nuo gaugesit? Tuonne gauges kansioon kai, mutta mittarit ovat mustat. Vai onko tuossa kenties jokin näppäinkomento jolla pitää "sytyttää" ne? Laitoin sen panel kansion sinne lentokoneen kansioon.

Voisiko joku kertoa miten tuo paneeli ja gaugesit asennetaan tuohon lentokoneseen?
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: FS2004 paneeli ongelma
« Reply #1 on: 12.04.08, 11:24 »

Siiräpä ne gauge-tiedostot sinne gauges-kansioon suoraan, ilman tuota gauges-kansiota siinä edessä. Lataa vaikka paketti kokonaan uusiksi, tee uusi kansio ja pura se sinne "use folder names"-namiska päällä, sitten siirrät kaiken gauges-kansiosta sieltä uudesta kansiosta simun gauges-kansioon. Toisaalta, onhan koneessa virrat/avioniikat päällä?
Tuomas Tuppurainen
Offline Offline

Posts: 970
Date Registered: 06.01.08

Re: FS2004 paneeli ongelma
« Reply #2 on: 12.04.08, 11:27 »

Toisaalta, onhan koneessa virrat/avioniikat päällä?
Mistä ne saa päälle tossa koneessa?  Embarrassed
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: FS2004 paneeli ongelma
« Reply #3 on: 12.04.08, 11:29 »

Onko siellä overheadissa jotain battery ja avionics-vipuja? En ole paljoa ilmabusseihin perehtynyt, niin joku paremmin tietävä varmaan voi kiljaista tarkat paikatkin  Grin
Ezku
Former member
Re: FS2004 paneeli ongelma
« Reply #4 on: 12.04.08, 11:35 »

Tuossa paneelissa pitäisi olla virrat valmiiksi päällä. Siirsithän gaugesit FS9/Gauges kansioon?
Tuomas Tuppurainen
Offline Offline

Posts: 970
Date Registered: 06.01.08

Re: FS2004 paneeli ongelma
« Reply #5 on: 12.04.08, 11:41 »

Joo kiitos avusta!  thmbup   Ongelma oli siis vaan se että sinne gauges kansioon piti laittaa ne tiedostot suoraan eikä missään toisessa kansiossa. Embarrassed
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1