FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.10.18, 03:57

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Vielä Captsim B-757 kyssäriä
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Vielä Captsim B-757 kyssäriä  (Read 1013 times)
angrydad
Former member
Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« on: 23.04.08, 15:48 »

No niin nytsitte on se versio missä on FMC mallinnus ja heti tuli ongelma. Syötin reitin ja lähdin reitille mutta sitte ei toiminu autopilot millään lailla. Ainoastaan autothrottle pelasi ja piti vauhdin mutta muut toiminnot oli ihan pois pelistä . Mitähän kätevää siinä oli ja minkä virheen tein. Vai onko niin että pelkän reitin syöttäminen FMC:hen ei riitä vaan se vaatii muita tietoja ennen kuin AP alkaa toimia.
arttula
Former member
Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #1 on: 23.04.08, 16:02 »

Eh... En osaa auttaa tuossa ongelmassa, mutta noin yleisesti CaptSimin tekeleet ovat täynnä silmänruokaa, mutta muuten täysin ala-arvoista kamaa. Eli en yhtään ihmettelisi, vaikka tuossa olisi joku bugi (siis muunkin, kuin sinun tekemänä Smiley )
Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #2 on: 23.04.08, 16:32 »

Juho Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 1424
Date Registered: 12.08.07

Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #3 on: 23.04.08, 16:59 »

Jos kunnollista 757:kaa haluat niin kannattaa odottaa tuota Level-D:n tekelettä... Tällähetkellä paras 757 taitaa olla tämä.

Juhowee
Former member
Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #4 on: 23.04.08, 19:12 »

Paras 757 on edelleen PSS:n tuote  thmbup (ja tämä ei ole vitsi)
Juhowee
Former member
Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #5 on: 24.04.08, 17:43 »

Miltä osin? Ehkä se näyttää enemmän 757:lta ulkoisesti kuin vaikka 767 mutta eihän siinä sitten muuta yhtenäistä olekaan...

Siis voisiko joku nyt kertoa kun tässä ollaan yhden kaverin kanssa ihmetelty tätä PSS:n sortoa. Olemme lennelleet niillä verkossa ja ne ovat hyviä laitteita, ei mitään valitamista. En sitten tuosta realistisuudesta tiedä, mutta ei se ainakaan bugaa ja kaikki toiminnot löytyvät kuten esim. IRS, FMC yms.
ToniH22
Former member
Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #6 on: 24.04.08, 19:00 »

Voin myös tyytyväisenä kehia PSS tuotosta, siinä on kaikki yhdessä toimivassa paketissa ja mallissakaan ei ole moitittavaa.
Sen ostin itselleni sen takia tuossa muutama kuukausi takaperin, koska en ollut tyytyväinen CS tuotokseen.
Staok
Former member
Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #7 on: 25.04.08, 06:05 »

Kysehän on lienee siitä, että se laitos näyttää 757:lta, mutta se ei kumminkaan toimi kuin 757.
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #8 on: 25.04.08, 15:28 »

Kysehän on lienee siitä, että se laitos näyttää 757:lta, mutta se ei kumminkaan toimi kuin 757.
Mutta Juhon viestissä oli varmaan ponttina, miten se ei toimi kuin 757?

Juhowee
Former member
Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #9 on: 25.04.08, 16:05 »

Ilmeisesti boikotoinnin syynä on se, että PSS:n tuote ei ole tarpeeksi realistinen. En tosin ole huomannut mitään ihmeellisä ainakaan systeemeissä. Lento-ominaisuuksien realistisuuksista en sitten tiedä.
sikkesakke
Former member
Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #10 on: 25.04.08, 19:51 »

Ilmeisesti boikotoinnin syynä on se, että PSS:n tuote ei ole tarpeeksi realistinen. En tosin ole huomannut mitään ihmeellisä ainakaan systeemeissä. Lento-ominaisuuksien realistisuuksista en sitten tiedä.
Ei se ole boikotointia, kun jotkut vaan haluaa realistisen. Jos et halua realisia toimintoja ohjaamoon, tyytykää siihen, mikä tulee flaitsimis mukana. se on ihan hyvä.
Staok
Former member
Re: Vielä Captsim B-757 kyssäriä
« Reply #11 on: 25.04.08, 19:53 »

PSS systeemimallinnus taitaa olla mallia painat nappia, valo sammuu tai syttyy, mutta oikeasti taustalla ei tapahdu mitään.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1