FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.06.18, 03:09

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX+ Acceleration+Vista ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX+ Acceleration+Vista ongelma  (Read 832 times)
Jari Karppinen
Offline Offline

Posts: 87
Date Registered: 04.10.05

FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« on: 24.04.08, 15:15 »

Moi. Päivitin tietokoneen uuteen jossa Windows Vista. Samalla tuli hankittua Fsx ja siihen toi xpack-lisäosa. Asentelin ensin pelkän fsx:n joka toimi ok. Seuraavaksi asensin ton Acceleration lisäosan jonka jälkeen peli ei enää käynnisty. Noo poistin lisäosan jonka jälkeen taas pelkkä fsx alkoi pelittään. Latasin tuolta Fsnordicin tietostoista Finnterrain-lisäosan jonka mielestäni asensin oikeaan paikkaan mutta taas lopetti peli toimimasta, näyttöön tulee teksti:

Unable to write cache file: C:\Programdata\microsoft\fsx\sceneryindexes\fileli
You must log on as a user with write permission.
Destination drive may be full or set to read-only, or a file whit a same name may already exist.

Muuta vastausvaihtoehtoa ei ole kuin abort. Sama homma oli ton Acceleration asennuksen jälkeen.

Auttakkee tyhmää. Embarrassed
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #1 on: 24.04.08, 15:17 »

FinnTerrain ei toimi FSX:än kanssa... Roll Eyes
Jari Karppinen
Offline Offline

Posts: 87
Date Registered: 04.10.05

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #2 on: 24.04.08, 15:19 »

FinnTerrain ei toimi FSX:än kanssa... Roll Eyes

Ok, täytyy poistella se sit. Mut mikä tota Accelerationia vaivaa?
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #3 on: 24.04.08, 15:24 »

Muista käyttää Vistassa järjestelmänvalvojan oikeuksia! Klikkaa FSX:n käynnistyskuvaketta hiiren oikealla napilla ja valitse "suorita järjestelmänvalvojana"...

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Jari Karppinen
Offline Offline

Posts: 87
Date Registered: 04.10.05

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #4 on: 24.04.08, 15:45 »

Muista käyttää Vistassa järjestelmänvalvojan oikeuksia! Klikkaa FSX:n käynnistyskuvaketta hiiren oikealla napilla ja valitse "suorita järjestelmänvalvojana"...

Ei löytyny tollaista vaihtoehtoa kun painoin oikeeta nappia kuvakkeen päällä. Ja on itsellä järjestelmänvalvojan oikeudet.
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #5 on: 24.04.08, 15:47 »

 Wink pitäisi löytyä/näkyä thmbup

jari

[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 24.04.08, 15:56 by Jari Nevasalo »

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #6 on: 24.04.08, 15:57 »

Ei löytyny tollaista vaihtoehtoa kun painoin oikeeta nappia kuvakkeen päällä. Ja on itsellä järjestelmänvalvojan oikeudet.

Neljäs ylhäältä on minulla ja vasemmalla puolella on tollailen nelivärinen Windowsin turvamerkki. Ja on minullakin järjestelmän valvojan oikeudet mutta ilmeisesti tossa on kyse suuremmista valtuuksista.. Toinen vaihtoehto on jälleen hiiren oikean napin takaa->ominaisuudet->yhteensopivuus->käyttöoikeustaso "Suorita....".

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Jari Karppinen
Offline Offline

Posts: 87
Date Registered: 04.10.05

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #7 on: 24.04.08, 17:14 »

Neljäs ylhäältä on minulla ja vasemmalla puolella on tollailen nelivärinen Windowsin turvamerkki. Ja on minullakin järjestelmän valvojan oikeudet mutta ilmeisesti tossa on kyse suuremmista valtuuksista.. Toinen vaihtoehto on jälleen hiiren oikean napin takaa->ominaisuudet->yhteensopivuus->käyttöoikeustaso "Suorita....".

Joo tuolta ominaisuudet nappulan takaa löyty noi suojaukset. Laitoin salli kaikille käyttäjille mutta ei pelaa vieläkään. Fsx kyllä toimii mutta jos laittaa lisäosia niin alkaa valittaan noista käyttäjäoikeuksista.  Angry

Edit. Tollaiset löytyy oikeen napin takaa.

[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 24.04.08, 17:37 by Jari Karppinen »
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #8 on: 24.04.08, 17:43 »

Joo tuolta ominaisuudet nappulan takaa löyty noi suojaukset. Laitoin salli kaikille käyttäjille mutta ei pelaa vieläkään. Fsx kyllä toimii mutta jos laittaa lisäosia niin alkaa valittaan noista käyttäjäoikeuksista.  Angry

Eikös sulla ole tossa jo FSX päällä, alapalkkia kun katsoo? En tiedä vaikuttaako se mutta erikoiselta vaikuttaa toi näkymä.. Kokeilitko laittaa sen rastin minkä kerroin: hiiren oikean napin takaa->ominaisuudet->yhteensopivuus->käyttöoikeustaso "Suorita...."? Onko 32- vai 64bit Vitsa?

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #9 on: 24.04.08, 17:46 »

Hoppssan!
Ohi asian, mutta on sulla tosi komea "pöytäliina".

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Jari Karppinen
Offline Offline

Posts: 87
Date Registered: 04.10.05

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #10 on: 24.04.08, 17:56 »

Eikös sulla ole tossa jo FSX päällä, alapalkkia kun katsoo? En tiedä vaikuttaako se mutta erikoiselta vaikuttaa toi näkymä.. Kokeilitko laittaa sen rastin minkä kerroin: hiiren oikean napin takaa->ominaisuudet->yhteensopivuus->käyttöoikeustaso "Suorita...."? Onko 32- vai 64bit Vitsa?

Mozilla on ainoastaan päällä tossa kuvassa. 64 bittinen Vista on. Näyttäs olevan erinlainen kun sulla toi valikko, tällainen suojausvalikko löytyy tästä:



[ attachment removed / expired ]
Ezku
Former member
Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #11 on: 24.04.08, 18:03 »

Mozilla on ainoastaan päällä tossa kuvassa. 64 bittinen Vista on. Näyttäs olevan erinlainen kun sulla toi valikko, tällainen suojausvalikko löytyy tästä:
Siis sinun pitää klikata työpöydällä olevaa FSXän kuvaketta. Tuossa taisit klikata kansiota.
Jari Karppinen
Offline Offline

Posts: 87
Date Registered: 04.10.05

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #12 on: 24.04.08, 18:05 »

Siis sinun pitää klikata työpöydällä olevaa FSXän kuvaketta. Tuossa taisit klikata kansiota.

Juu sama tapahtuu kummastakin.
Ezku
Former member
Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #13 on: 24.04.08, 18:09 »

Outoa... Minulla siinä on tälläinen valikko:
[ attachment removed / expired ]
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #14 on: 24.04.08, 18:11 »

Mozilla on ainoastaan päällä tossa kuvassa. 64 bittinen Vista on. Näyttäs olevan erinlainen kun sulla toi valikko, tällainen suojausvalikko löytyy tästä:

No niinpä näyttää olevan Undecided Mikäli sieltä ei järjestelmänvalvojan toimintoa suoraan löydy niin en osaa enää neuvoa. Voisit vielä kokeilla asettaa simulaattorin pääkansiossa olevaan FSX-käynnistyskuvakkeeseen ja itseasiassa koko FSX- kansioon niin paljon oikeuksia kun löytyy. Mikäli se ei auta niin en valitettavasti osaa auttaa enempää..

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Jari Karppinen
Offline Offline

Posts: 87
Date Registered: 04.10.05

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #15 on: 24.04.08, 18:18 »

Joo kiitoksia avusta. Täytyy huomenna uninstalloida ja kokeilla uudelleen. Mozillasta löytyy toi sama valikko kuin Eetulla mut ei Fsx;stä.
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #16 on: 24.04.08, 18:23 »

Joo kiitoksia avusta. Täytyy huomenna uninstalloida ja kokeilla uudelleen. Mozillasta löytyy toi sama valikko kuin Eetulla mut ei Fsx;stä.

Ilmeisesti toi 64-bittinen vaatii vielä enemmän suojauksen poistoja kuin 32, joten suosittelen asentamaankin kaikki lisähärpäkkeet järjestelmän valvojan oikeuksilla. Meikäläisellä on eri näköinen toi koko pikakuvake; itselläni se on sama sininen kuin Jari N:llä eikä ruskea kuten sinulla. Tuskin on merkitystä pikakuvakkeen mallilla, sanoin varmuuden vuoksi Wink Mutta toivottavasti saat toimimaan.

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Ezku
Former member
Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #17 on: 24.04.08, 18:33 »

Ilmeisesti toi 64-bittinen vaatii vielä enemmän suojauksen poistoja kuin 32, joten suosittelen asentamaankin kaikki lisähärpäkkeet järjestelmän valvojan oikeuksilla. Meikäläisellä on eri näköinen toi koko pikakuvake; itselläni se on sama sininen kuin Jari N:llä eikä ruskea kuten sinulla. Tuskin on merkitystä pikakuvakkeen mallilla, sanoin varmuuden vuoksi Wink Mutta toivottavasti saat toimimaan.
Minullakin on 64-bittinen enkä ole mitään suojauksia poistanut. Ja tuosta kuvakkeesta, se taitaa olla Accelerationin kuvake.
Jari Karppinen
Offline Offline

Posts: 87
Date Registered: 04.10.05

Re: FSX+ Acceleration+Vista ongelma
« Reply #18 on: 26.04.08, 19:27 »

Asentelin fsx:n uusiksi niin alko toimiin toi acceleration ihan ok. Mites noi Hornetin telinepaineet sai kohdalleen, prkl amekit taas säätäny ne päin peetä? Grin IRL onnistuis kyllä. Wink
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1