Jaahas Poijaat!

(1/2) > >>

Lonkka:
Soon Moro!!

Pitkään pois olleena ja liiterin(FSNS)perustajajäsenenä ajattelin opetella taas lentämään!Huomasin meinaan tuossa että turpaan tulee keskitason lentäjiltäkin!En tarkoita sitä että pitää väkisin pärjätä mutta kaipaan näitä aikoja:[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

Tehdäänkö sällit asialle jotain vai iskeekö "viikatemies" Kunniakkaalle FSNS-Squadronille??

Kommetteja please ja ehdotuksia!!

FSNS_MT213


P.S Itselläni aikaa nyt lentää joka toinen viikko ainakin 18:00-24:00

Loki:
Vai että King is back!
Olen enemmän tai vähemmän säännöllisesti lennellyt eri servuilla. Ongelmana on hyperlobby, joka lopetti toiminnan Vistassa (32-bit). Herjaa run-time erroria 429: ActiveX component can't create object.

Muutenkin tän Visvan kanssa on ollut kaameaa painimista.

T:Loki

Bumerangi:
Vaikka en kuulukkaan FSNS porukkaan on teidän kanssa kyllä mukava lentää... Muistan tuon tilanteen hyvin jossa yritetään saada 18 junkersia non 5 m leveälle kiitotielle. Saattoineen

Rutilus:
Jep. Kyllähän nuo puljalennot +10 koneella oli hienoa menoa jos mikä. Virtuaalipilottien järjestämät sessiot joissa Bostoneilla ja Stukilla pistettiin ranttaliksi on kyllä mukavasti jäänyt mieleen.

Myönnetään jotta hieman on tahti hiipunut itsellänikin noista ajoista. Silloin ennen joka päivä jonkin verran tuli sohlattua. Nykyään viikonloppuisin jaksaa tai kehtaa jonkun lennon lennellä. No, Opexin kanssa ollaan sitten enempi tai vähempi menestyksekkäästi ammuttu vihut alas tai ammutettu itsemme Ehkäpä vielä jonain päivänä saadaan samanlainen pulja kasaan kuin noissa ylläolevissa kuvissa.

Näitä Bellumsotiahan tuli tahkottua paljonkin ennen. Bellum War, EIF, AW1 ym. mutta tämä nykyinen AW2 tökkii vastaan kuin kaurapuuro.Pihi:
Juu, alkakaahan tosiaan taas lentelemään, noita pommaripuljia oli mukava saatella toisinaan... (tai sitten yrittää ammuskella alas...) Itsekin olen perin kyllästynyt nykyiseen AW-sotaan, ja tuleekin enimmäkseen hostailtua tutuille toimintapainoitteisia cooppeja, AAA-modin kanssa.

Navigation

Up one level

Next page