Special Operations

(1/17) > >>

Assiini:
Moi

Onko kiinnostusta S.O-lennoille, elikkäs militääripuolen meiningille? Kerran kokeiltiin Horneteilla verkossa mutta huonon koneen vuoksi ainakaan meikäläistä ei silloin hirveesti hotsittanut. Nyt on Accelerationin hornetilla tullut lennettyä jonkun verran ja kiinnostusta verkkoon olisi. Enkä tarkoita mitään hatti-vatti meininkiä vaan ainakin alussa ihan perus matkalentoa paikasta A paikkaan B. Kun taidot kehittyy niin IVAO:n säännöt antavat paljonkin mahdollisuuksia mutta se on toinen tarina se..

Täällä on asiasta tietoa http://www.ivao.aero/specops/. Lisäksi Finnforce toimintaa ollaan kehittämässä VA:n muodossa mutta antaa heidän tehdä työnsä rauhassa IVAO:ssa on maailmanlaajuisesti S.O tapahtumia ja niihin olisi kiva osallistua kunhan taidot kertyisi.

No miten on, taittuuko Hornetti ja kiinnostaako tulla sillä verkkoon?

Risto

nordic:
Kiinnostaa ehdottomasti! Sama ajatus on joskus käynyt omassa mielessä, mutta myös jäänyt sinne. Onneks Ripa on rohkee ja otaa tämmöset puheeksi  .

Itsellä kuitenkin FS2004 niin ei ole mahdollisuutta tuohon Accelerationin hornettiin. Jos kokemusta löytyy hyvistä ja huonoista, maksullisista ja ilmaisista hävittäjistä ja horneteista fs2004:lle niin jakakaa niistä mielipiteitä, kiitos!

MikaelT:
Hattivatti-meininkiä?

Voisihan tuo olla ihan jännää vaihtelua, mutta ei tuo HooÄnnä taida oikein taipua. Pittää harjoitella.

Assiini:
Quote

Kiinnostaa ehdottomasti! Sama ajatus on joskus käynyt omassa mielessä, mutta myös jäänyt sinne. Onneks Ripa on rohkee ja otaa tämmöset puheeksi  .


Kyllähän aina kannattaa ehdottaa asioita! Joko ne menestyy tai ei, mitä siitä

Quote

Hattivatti-meininkiä?

Niin, sellaista "mahdollisimmanlujaamahdollisimmanmatalalla" meininkiä, missä ei ole päätä eikä häntää eikä vastaa todellisuutta millään muotoa, sellaista en tarkoittanut Mutta joo, ruvetkaahan treenaamaan niin ampastaan taivaalle

cebra:
Muuten kyllä voisi osallistua mutta nyt on pikkunen problem FSX acceleration packin kans. Eli missään koneessa ei näy Virtual Cocpit. Elikkäs hornetilla esim. näkyy vain penkki ja kun yrittää siirrellä näkymää nii se ei mene . Eli HUD ym ei näy. Kenelläkään ollut samankaltaista ongelmaa?

Navigation

Up one level

Next page