FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.06.18, 02:56

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  AI koneet päällekkäin porteilla
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: AI koneet päällekkäin porteilla  (Read 487 times)
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5338
Date Registered: 14.12.05

AI koneet päällekkäin porteilla
« on: 28.04.08, 11:23 »

Mikä on AFCADissä (tai jossain muussa) pielessä, kun AI-koneet menevät standeille toistensa päälle vaikka vapaita portteja on vaikka toisille jakaa?

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Mikko J Virtanen
Offline Offline

Posts: 1700
Date Registered: 30.03.06

Re: AI koneet päällekkäin porteilla
« Reply #1 on: 28.04.08, 11:31 »

Onko kentällä ns. static aircrafteja (maisemaan lisättyjä koneita, jotka eivät liiku) vai tapahtuuko tuota siis kaikilla kentillä?

Muok: Aajuu, eipä taida tavalliset koneet siltikään yleensä mennä static-koneiden päälle?
« Last Edit: 28.04.08, 13:30 by Mikko J Virtanen »

arttula
Former member
Re: AI koneet päällekkäin porteilla
« Reply #2 on: 28.04.08, 13:20 »

Kevättä rinnassa lentokoneillakin ? Grin
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: AI koneet päällekkäin porteilla
« Reply #3 on: 28.04.08, 13:40 »

Mikä on AFCADissä (tai jossain muussa) pielessä, kun AI-koneet menevät standeille toistensa päälle vaikka vapaita portteja on vaikka toisille jakaa?

Onko ns. kaksi kenttää päällekkäin? Eli default-kenttä ja lisurikenttä, jolloin portit ovat päällekkäin ja näin ollen niitä on tuplamäärä?

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5338
Date Registered: 14.12.05

Re: AI koneet päällekkäin porteilla
« Reply #4 on: 28.04.08, 14:57 »

Onko kentällä ns. static aircrafteja (maisemaan lisättyjä koneita, jotka eivät liiku) vai tapahtuuko tuota siis kaikilla kentillä?

Muok: Aajuu, eipä taida tavalliset koneet siltikään yleensä mennä static-koneiden päälle?

Ei ole staattisia koneita ja AI ei mene yleensä (ellei AFCAD ole hölmösti tehty) niiden päälle, sillä ne portit on AFCADissä jätetty pois käytöstä (olen toki törmännyt yhteen tällaiseenkin kenttään, jossa static-koneiden portit oli jätetty käyttöön, mutta se oli helppo korjata itse AFCADista - minä tosin poistin static-koneet ;-). Nämä ovat ihan samoja AI-koneita kuin muutkin ja portit ihan mitä tahansa (no aivan joka portilla en tuota vielä ole huomannut tapahtuvan).

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5338
Date Registered: 14.12.05

Re: AI koneet päällekkäin porteilla
« Reply #5 on: 28.04.08, 15:03 »

Onko ns. kaksi kenttää päällekkäin? Eli default-kenttä ja lisurikenttä, jolloin portit ovat päällekkäin ja näin ollen niitä on tuplamäärä?

Tuo täytyy tarkistaa vielä. Asensin nimittäin jokin aika sitten siihen alkuperäiseen kenttään (Henry Carcamonin Cancun 2005) päivityksen, jonka oli tehnyt joku muu. Se teki kyllä oman kansionsa, mutta en nyt enää muista pitikö joitain tiedostoja kopioida alkuperäiskansioonkin. Poistin tuon kyllä (kehnohko päivitys), kun asensin uuden päivityksen (senkin ihan omaan kansioonsa). Tämä päivitys on William Morganin termina 3 eli se lisää alkuperäiseen kenttään 3. terminaalin ja ohjeiden mukaan alkuperäistä kentää ei pidä muutella. Voihan olla että tuo päivitys tekee jotain sopimatonta - vai voiko?

Mitä tarkoitat sillä, että onko default-kenttä päällekkäin tämän kanssa. Eihän sille oletuskentälle tarvitse tehdä yhtään mitään, kun lisäosa asennetaan? Tupla-AFCADeja ei ole (paitsi juuri se default, joka on joka kentällä "tuplana").

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: AI koneet päällekkäin porteilla
« Reply #6 on: 28.04.08, 15:32 »

Mitä tarkoitat sillä, että onko default-kenttä päällekkäin tämän kanssa. Eihän sille oletuskentälle tarvitse tehdä yhtään mitään, kun lisäosa asennetaan? Tupla-AFCADeja ei ole (paitsi juuri se default, joka on joka kentällä "tuplana").

Mikäli kentän rakentaa alkuperäistä BGL:ä/XML:ää muuttamalla niin aikaisempi pohja pitää Excludata ("hävittää") alta pois siinä vaiheessa kun uuden kentän Compiloi eli muuntaa BGL:si. Eli toisin sanoen, mikäli Excludea ei tee, jää alkuperäinen kenttä pohjalle kummittelemaan, jolloin parkkipaikkoja, rakennuksia jne. on tuplamäärä. Mikäli ongelma on ainostaan jollain tietyllä lisäosa-kentällä niin tämä saattaa olla syy mutta jos se vaivaa useampia kenttiä tai pelkkää default-kenttää niin ongelma piilee jossain muualla.

Kyseistä William Morganin osaa en tunne, joten en osaa arvioida sen toimivuutta.

Risto

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1