Verotuksesta motkotusta...

<< < (25/155) > >>

AYFF:
Quote

Et ilmeisesti ole kuullut intterwebin suodatuksesta tms

Kerro vähän taustoja siitä suodatuksesta ja tms -asioista.

aaltju:
Quote

Kerro vähän taustoja siitä suodatuksesta ja tms -asioista.


Eiköhän siitä löydy täältä sen verran keskustelua että saat tiedonjanosi tyydytettyä. Tässä ketjussa ei liene tarvetta verbaalimasturboida sen aiheen ympärillä.

arttula:
Enpä tiedä, kuka laskee väärin, mutta minulla on kaksi entistä luokkakaveriani (yläasteelta). He molemmat ovat työttöminä, ja sanovat, ettei kannata mennä tekemään pienipalkkaista hommaa, koska sama jää käteen sossun rahoista, kuin n. 40 tuntista työviikkoa tekemällä.

jsh040971:
Quote

Eiköhän ne himoverottajat ole viimeaikoina olleet oikeistossa... ja holhoajat samaten (eihän Suomessa ole koskaan holhottu samalla tavoin kuin nyt, jopa yksilön ja sananvapautta polkemalla)... ja sama porukkahan on möhlinyt hyvinvointipalvelummekin.


 Ja turha sitä tätähallitusta on syyttää verotuksesta kun ne vasmmistotukset 70 ja 80 luvulla loivat tälläisiä menoautomaateja joita  myös hyvin vointi valtioksi kutsutaan. Mutta toivottavasti tässä taantumassa aletaan vihdoinkin perkaamaan rakenteita ja annetaan ihmisille takaisin sitä vastuuta elämästään  mitä yhteikunta ei voi enää kantaa eikä oiestaan koskaan ole voinutkaan kantaa

arttula:
Quote

Voi pojat näitä teidän juttuja

Teollisuuden työtunnin keskihinta oli vuonna 2004:

Suomessa 26.24€
Saksassa 29.97€
Ranskassa 28.88€
Ruotsissa 31.32€
Britanniassa 25.36€
EU-alueella keskimäärin 24.97€

Tuolta pohjalta voi miettiä niitä kamalia ja yrittäjyyden tappavia henkilösivukustannuksia ja palkkoja.

Tiettyjen tahojen harrastamalla ainaisella natinalla ja faktoidien tarjoilulla on omat syynsä ja tarkoitusperänsä... on ymmärrettävää että jos tarjoaa suomalaista minimipalkkaa ja aikoo kilpailla samoilla markkinoilla kuin uudet EU-maat tai kauko-itä niin tuottavuuden täytyy olla järjetön... mutta mitäs teet työn tuottavuudelle, jos maksat banaaneilla saat töihin apinoita...Aina uutta työntekijää palkattaessa täytyy laskea, kannattaako se. Eli tuoko työntekijän työpanos riittävän kasvun liikevoittoon, että työntekijän oma palkka + sivukulut tulevat katettua + lisäksi vielä saada voittoa, josta työnantajan tulorakenne osittain koostuu. Jos/kun sivukulujen määrä nousee riittävän suureksi, ei välttämättä kannata palkata uutta kovin helpoin perustein. Varsinkin kun työntekijän irtisanominen on tehty niin pirun vaikeaksi, eikä pätkätöitä oikein suosita.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page