Verotuksesta motkotusta...

<< < (49/155) > >>

Joona:
Quote

En oikein ymmärrä. Minulla ei koskaan ole ollut ongelmia kenenkään ulkomaalaisen kanssa vaikka liikun rautatientorin läpi lähes päivittäin. Suomalaiset lökäpöksy teinit taas ovat tulleet haastamaan riita sitä useammin.

Mitä yrität tällä todistella tai ajaa takaa? Että sinun omat henkilökohtaiset kokemuksesi heijastavat kokonaisuudessaan Lähi-Idästä ja Afrikasta tulevia moniosaajia ts. rautatientorin seinänkannattimia. Mitä luulet, olisiko Kaisaniemenpuistossa joka ilta kävelevä lyhyeen minihameeseen ja tiukkaan toppiin pukeutunut valkoihoinen etninen suomalainen nainen samaa mieltä kanssasi? Entäpä ne kaikki ihmiset ympäri Eurooppaa, jotka muuttavat muualle, kun ympäristöstä tietty määrä asukkaita on muslimeita / afrikkalaisia? Onko niin, että vaikka he aiheuttavat ongelmia pääsääntöisesti joka paikassa, mihin heitä otetaan ympäri Eurooppaa, ei Suomessa kuitenkaan ole mitään hätää, koska sinulla ei ole mitään ongelmia, vaikka kävelet heidän reviirinsä läpi lähes päivittäin?

jsh040971:
 


Tuota ulkomaalais asiasta sen verran että ei kai suojelupoliisin päälikkö turhaan varoittanu epäonnistuneesta kotouttamisesta,mitähän tietoa siellä on tuon lausunnon takana....? Ei kai nyt ihan turhaan varoittanu...


rainer:
Jos nyt palataan alkuperäiseen aiheeseen, niin nyt voi valtiovarainministeri Katainen huokaista
helpotuksesta, kun verolakien tulevien muutosten jälkeen Artun ei tarvii enää verotuksesta motkottaa.
Artun veroprossa nousee 28 prosentista ja Arttu maksaa veroa niin kuin me muutkin. . .

arttula:
Quote

Jos nyt palataan alkuperäiseen aiheeseen, niin nyt voi valtiovarainministeri Katainen huokaista
helpotuksesta, kun verolakien tulevien muutosten jälkeen Artun ei tarvii enää verotuksesta motkottaa.
Artun veroprossa nousee 28 prosentista ja Arttu maksaa veroa niin kuin me muutkin. . .


Voi oispa tuo ollutkin 28% koko tulonmuodostuksesta... Vaan oli tuo 53,5% suurimmasta osasta tuloa, joten olen KYLLÄ maksanut veroja. 28% maksoin vain hyvin pienestä osasta. Mutta nähtäväksi jää, millainen yhtiöjärjestely jatkossa tulee. Kyllä porsas porsaanreiän aina löytää...

Jukkis:
Ihme juttu että ihmiset, jotka ovat saaneet käytännössä ilmaisen koulutuksen, hyvän elämän itsenäisessä valtiossa ja vapaasti valita mitä aikuisena tekevät, jaksavat valittaa verotuksesta. Se on loppupeileissä ihan yksi ja sama paljonko sitä veroa täytyy maksaa, kunhan pärjäilee jotenkuten. Joku on jo ennen teitä huolehtinut kouluttamisestanne ja terveydenhuollostanne. Jos nyt pullamössön mässyttämisen ohessa satuitte aikanaan esimerkiksi sen verran vaivautumaan, että arvosanojenne ansiosta nykyiseen asemaanne pääsitte niin miettikääpä sitä, että moni paljon paskempiin tai parempiin hommiin aikanaan joutunut,on teidänkin opiskelunne ja elintasonne verorahoillaan aikanaan kustantanut. Ne ihmiset olivat niitä suomalaisia, jotka vielä puhalsivat yhteen hiileen ja rakensivat meitä varten tämän hyvinvointivaltion, terveydenhuollon, koulutusjärjestelmän ja mukavan tulevaisuuden. Kysykääpä verotuksesta valittajat joskus itseltänne: "Mitä minä olen tehnyt tämän hyvinvoinnin ansaitakseni?". Voi olla että ne omat uhraukset kalpenevat menneiden sukupolvien tekemän työn edessä ja verojen maksaminenkin alkaa tuntua pieneltä vaivalta.
Navigation

Up one level

Next page

Previous page