Verotuksesta motkotusta...

<< < (117/155) > >>

AYFF:
Sinnemäki selvästi saman talouskoulun kasvatteja kuin Urpilainenkin.  Kumpikaan ei tajua asian tiimoila hevon paskaa mutta kovasti on asiaa.

mikakoski:
Quote

Sinnemäki selvästi saman talouskoulun kasvatteja kuin Urpilainenkin.  Kumpikaan ei tajua asian tiimoila hevon paskaa mutta kovasti on asiaa.


Jahas, toimialoista taitaa jatkossa kasvaa eniten "harmaa talous".

Ei harmita yhtään, että tuli siirryttyä takaisin palkkahommiin, mutta täytyy kyllä sanoa, ettei tuossa ole mitään järkeä. Jos verotusta oikeudenmukaistetaan, niin kai sitten myös yrittäjien sosiaali- ja työttömyysturvaankin pitäisi saada oikeudenmukaistus? Viime syksynä olin 3 vkoa saikulla, kun keuh.putk.tul. uusi ja uusi ja uusi ja palkka juoksi koko ajan. Yrittäjänä olisin menettänyt a) ansioni ja b) tod. näk. myös asiakkaani. Osingot ovat juuri sitä varten, että niillä kompensoidaan riskit. Jep, jep, jep...

Sinnemäkeläisyyteen kuuluu se, että keskitytään epäoleellisuuksiin. Esim. 1) Suomen kansallisomaisuus on myyty ja ulkoistettu, mutta työryhmiä kasataan sen takia, että matkalaukut liikkuisivat lentoasemilla ja pohditaan pelisääntöjä matalanlisäarvonpalveluiden ulkoistamiselle. Esim. 2) Osinkoverotusta kiristetään samalla kuin valtio elvyttää velkarahalla ja peräänkuuluttaa tv-mainoksilla yksityisen kulutuksen tärkeyttä laman tappioiden minimoinnissa.

Mika

AYFF:
Se on hienoa laukoa tuollaisia populistisia loruja verottomista osingoista varsinkaan kun ne ei ole mitään verottomia osinkoja ja kun pysähdytään miettimään mitä vaaditaan firmalta, että saa sen paljon mainostetun ja jo kliseeksi nostetun 90.000€ VEROTONTA osinkoa ja montako henkilöä tuo summan pystyy Suomessa nostamaan VEROVAPAANA.

Mutta Sinnemäen mielestä juuri tämä VEROVAPAA osinko kasvattaa Suomessa tuloeroja.

Ihan täyttä paskaa nuo Sinnemäen tarinat:
Quote

On selvää, että houkutus muuttaa työtuloa kevyemmin verotetuksi pääomatuloksi on suuri. Tulojen muuntaminen näkyy siinä, että kaikkein vauraimpien tuloista pääomatulojen osuus on kasvanut merkittävästi. Jos tuloeroja halutaan kaventaa, on nollaverokantaan puututtava.
Sinnemäki voi näyttää havainnollistavan esimerkin miten muutetaan palkkatulo täksi verovapaaksi osingoksi. 90.000€ euron verovapaaseen osinkoon tarvitaan verta, hikeä ja kyyneleitä eikä mitään tosta noin vaan muuteta osinkotuloksi. Mutta mitäpä joku vihreä näistä mitään ymmärtäisi.

Mikael:
Tuohon Sinnemaen kommenttiin sen verran, etta eiko se lisaa tuloeroja kun nuori puoluekollega jaa eduskunnasta noin 4000 euron elakkeelle alle nelikymppisena? 

Tuossa sitten ajatelmaa asumisen verottamisesta:

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Tutkijat+verottaisivat+omassa+asunnossa+asumista/1135253392045

Suomessa jos missa tarvittaisiin USA:n kaltaista "Tea Party" -liiketta!

Jufernaut:
Kreikkalaiset eivät maksa verojaan vaan kaikki toimivat pimeästi.
Aiemman tiedon mukaan EUn piti tukea Kreikkaa 45 miljardin lainalla
josta Suomen osuus 550 miljoonaa euroa.

Nyt arvellaan ettei kolmin-nelinkertainenkaan summa pelasta Kreikkaa
vaan maa saattaa joutua konkurssiin/velkasaneeraukseen.

Suomesta pitäisi siis lähettää sinne hätäapua jopa 2 miljardia euroa
ja takaisinsaannista ei ole tietoa.

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2010/04/28/45-miljardia--ei-riita-kreikalle/20105993/12

Ja Kreikkaanhan on jo sijoitettuna suomalaisten eläkerahoja useita miljardeja,
Taidetaan päästä eläkkeelle vasta 120 vuotiaina? 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page