Verotuksesta motkotusta...

<< < (137/155) > >>

jsh040971:
Quote

Enpä oikein usko, että YLEn tapio/voittoputki riippuu siitä kuka sen pääjohtaja kulloinkin on. Hän ei kuitenkaan ole se henkilö, joka viimekädessä päättää "firman" budjetista. Ohjelmapolitiikkaan vaikutus voi sen sijaan olla eri luokkaa. Toisaalta oleellista ei tosiaankaan ole se tuottaako YLE voittoa vai pientä tappiota. YLEn funktio ei minusta muutenkaan ole kilpailla taloudellisesti kaupallisten kanavien kanssa, vaan mahdollisimman hyvä ohjelmistopolitiikka, joka ei ole riippuvainen kaupallisista intresseistä. YLE on demokraattisesti johdettu organisaatio, joka viimekädessä edustaa eduskunnan eli kansan tahtoa. Minusta kumpikaan "ääripää" eli puhtaasti yksityinen tiedonvälitys tai pelkästään valtiojohtoinen ei ole oikein. Molempia tarvitaan.

Pekka

siis Ylen hallintineuvosto on jo vuosia edellättänyt että  talous saadaan tasapainoon joten ei siihen noilla demari vetoisilla johtajilla ole päästy. Oli oikeastaan hyvä että media vero meni uihin koska nyt ylen pitääkeskittyä talouden tasapainottamiseen sen sijaan että rahaa tulee kuin automaatista. Sinänsä tuo on aika naurettava väite että taloudellisesti kannatava yle ei muka suorittaisi sille annettua tehtävää.


aaltju:
Quote

Sinänsä tuo on aika naurettava väite että taloudellisesti kannatava yle ei muka suorittaisi sille annettua tehtävää.


Miten YLE voisi olla taloudellisesti kannattava... en ymmärrä?

YLE voi kuluttaa paljon rahaa tai vielä vähän enemmän rahaa... pysyä budjetissa, ylittää sen tai alittaa sen... mutta ei se voi olla taloudellisesti kannattava koska se tuottaa palvelua, jolla ei ole rahassa mitattavaa arvoa.

jsh040971:
Quote

Miten YLE voisi olla taloudellisesti kannattava... en ymmärrä?

YLE voi kuluttaa paljon rahaa tai vielä vähän enemmän rahaa... pysyä budjetissa, ylittää sen tai alittaa sen... mutta ei se voi olla taloudellisesti kannattava koska se tuottaa palvelua, jolla ei ole rahassa mitattavaa arvoa. taluodellinen kannatavuus voidaan ylen tapauksessa määritellä siten että tulos olis suurin piirtein +/-0 ilman että tappiota paikkaillaan aina nuosevina lupamaksuina. eiköhän se siitä löydy se kannatavuus,

pho201:
Turha vaiva. Eivät nämä "porvaripojat" ymmärrä arvoja, joita ei voi mitata rahassa.

jsh040971:
Quote

Turha vaiva. Eivät nämä "porvaripojat" ymmärrä arvoja, joita ei voi mitata rahassa.

 No no vasemmto vaari kylläähän se kirpaisee kun huomaa että oma ideologia alkaa olla menneen taven lumia turha sitä porvaripojiksi haukkua ei vaan viitsisi yhtä ideologiaa maksaa v yhteisillä varoilla siitähän tässä on kysymys.


Eka haka sts pankki elanto...... niin hyviä esimekkejä "vasemmistolaisesta" taloudenpidosta..... Mites niillä menikään tänään?


Navigation

Up one level

Next page

Previous page