Tupakoinnin lopettaminen

<< < (29/37) > >>

aaltju:
Eksyinpäs taas tähän ketjuun...

Vuoden alusta savuttomana ja savuttomuus tuntuu edelleenkin hyvältä.

Haistelin äsken koiran kanssa lenkillä ollessani että maailma haisee samalta kuin pojankölvinä 70-80-lukujen taitteessa koulujen alkaessa... en muista että sen jälkeen olisi kypsät omenat ja muut elokuun hajut käyneet nokkaan samalla lailla.

Muutama yhden - kahden tupakan lipsahdus on pikkuhönössä tullut, mutta se kuinka helposti lipsahdus muuttuu tavaksi ja kuinka vaikea tavasta on päästä eroon ovat niin hyvin iskostettu mieleen että en usko että uskallan ikinä ostaa tupakkaa... eikä sillä että sitä olisi mieli edes tehnyt... kunhan on täytynyt kokeilla maistuuko se nyt hyvälle vai pahalle.

Pahalle on maistunut.

yeeman:
Quote

Vuoden alusta savuttomana ja savuttomuus tuntuu edelleenkin hyvältä.


*applause*

mmniemi:
Jussi 

Kas vain, mullakin on näköjään pamahtanut 1,5 vuotta mittariin täysin savutonta tiimaa kuluvan kuun alussa. Mutta täytyy samaan hengenvetoon todeta, että on tehnyt tänä kesänä monena hetkenä enemmän mieli norttia, kuin aikoihin. Vaan niin se meni edelliselläkin kerralla. Olin ollut silloinkin puolitoista vuotta ollut polttamatta, kun alkoi tulemaan tietyissä tilanteissa tekemään mieli ja sitten se vain repsahti. No, tällä kertaa ei niin pääse käymään, mutta jännä huomata tietyn "syklin" toistuminen...

matskupu:
Quote

Vuoden alusta savuttomana ja savuttomuus tuntuu edelleenkin hyvältä.


Sama vika rahikaisella. Röökiä ei enää oikeastaan tee mieli edes jurrissa. Lipsahduksia minulla ei ole sattunut yhtään.

Kyllä on ylpeä olo

mali:
Moi

Mulla näyttäis excell-taulukko huomiselle 1300 päivää, 39000 savuketta ja 9750€ mun entisellä keskimääräisellä tupakointi vauhdilla. Nyt voi jo sanoa, että minä en tule enää tupakkaa polttamaan... Oli se niin kovan työn takana tuo lopettaminen yli 30 tupakointivuoden jälkeen.

-matti-

Navigation

Up one level

Next page

Previous page