Tupakoinnin lopettaminen

<< < (33/37) > >>

Pikkis:
Helppoa kuin mikä nikotiinipurkan avulla. Itsekin lopettanut nuuskaamisen sen avulla jo 3 kolme kertaa 5 vuoden aikana. 

Koo:
Quote

Helppoa kuin mikä nikotiinipurkan avulla. Itsekin lopettanut nuuskaamisen sen avulla jo 3 kolme kertaa 5 vuoden aikana. 


Niinpä niin. Tupakka vaihtuu nuuskaan ja nuuska purkkaan ja purkka laastariin ja laastari inhalaattoriin ja sitten mennäänkin taas pikkusikareilla ja kohta tupakalla ja sit taas purkalla jne. Nautintatapa muuttuu, addiktio säilyy, ja sekä lääke- että tupakkayhtiöt kiittävät.

Jos heroiinin polttaminen on ongelma (koska se vahingoittaa keuhkoja) niin nikotiinipurkkayhtiöiden logiikalla silloin terveellisempää on pistää sitä suoraan suoneen (?)

skyllonen:
Onhan näitä tarinoita, kuin tämäkin.  Huom! päätin lopettaa tupakoinnin 40 vuoden harrastuksen jälkeen  2.9.2093 ja eilen olikin 8 vuotis päivä.
Tuon päivän jälkeen en ole tupakkiakaan polttanut, en edes unta nähnyt, siis tupakasta.  Helpotus myös terkkarikäynnissä tänään kun lekuri kertoi että keuhkot ihan OK kunnossa. 
Koska haluan ekana kommentoida omaa viestiä, on ihan pakko sanoa ettei sitä röökiä tee mieli vieläkään. Mitä joku neropää ehkä saattais ehdottaa et odotas vaan, mut ei tarvii, ei ei koskaan.
Nautin sydämestäni miten noita tupakoitsijoita häädetään kauemmas. Tänään huomasin meitin P-hallissa sellaisen käytännön et "saastuttajat" on ilmeisesti häädetty taloyhtiön parkkihallista ulos. Tätä olenkin jo aikapäivää sitten  jo toivonut, rukoukseni on näköjään kuultu? Kiitos hänelle joka sai tämän aikaan!!

mali:
Tilanne kyselyä.

Itsellä tuli eilen illalla viisi savutonta vuotta täyteen. Mitenkäs muilla, jotka ovat tällä palstalla ilmoittaneet lopettaneensa?

-matti-

HannaR:
Elokuun 11. pvä jäi viimeinen tupakki Dubnicaan, slovakiaan purjetaitolennon mm-kisoihin. Ihan silkan vittuilun takia kun eka yritys meni mönkään. Siitä suivaantuneena, mähän näytän!

ja nyt  on sitten kohta jo 6kk täynnä.
Okei, alussa oli muutama harha-askel mutta nekin sitten jäivät.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page