Tupakoinnin lopettaminen

<< < (5/37) > >>

Kiwipilot:
Joo, "kultaista keskitietä" tuli kokeiltua vaikka kuinka monesti - ja turhaan. Tajusin että se on joko - tai: muuten ei vain onnistu. Nyt uskallan jo ajatella olevani selvillä vesillä mutta tiedän että yksikin rööki voi romuttaa kaiken. Ja niin sen haluankin olevan. Mites muuten on, näettekö muut lopettaneet repsahtamis-unia?

harsalon:
Quote

Mites muuten on, näettekö muut lopettaneet repsahtamis-unia?


Eipä ole kohdalle osunut minkäänlaisia tupakointiin liittyviä unia Liekö aivopeseytymiseni sitten onnistunut alitajuntaa myöten?

Esa:
En minäkään tupakointiunia nähnyt. Jonkun semmoisen, että tupakka-aski löytyi jostain laatikosta, ja ahisti, että vieläkö tämä täytyy polttaa. Monet kyllä polttavat unissaan paljonkin. Kai se riippuu asenteesta. Minä en varsinaisesti pelännyt repsahtamista, kun ajattelin, että musta itsestäni se vaan kiinni on ja jos tyrin, niin itsepä siitä kärsin.

TOC:
Yksi syy lisää lopettaa suitsutus.

http://www.tekniikkatalous.fi/tyo/article112363.ece?s=r&wtm=-16062008

Alkoholin käyttöä voisi ehkä lisätä.

matskupu:
Tänään se loppui. Lupasin itelleni keväällä että heti kun on uus fillari alla, niin tupakointi loppuu. Tänään kävin pyörän hakemassa, joten noin 8 vuoden tupakointi loppui siihen.

Suunnitelmissa ei ole minkäänlaista lääkekuuria eikä nikotiinivalmisteita. Normaali purkalla olen suunnitellut pärjääväni ja paljolla liikunnalla.

Pitäkää peukkuja 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page