FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.01.19, 13:37

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Maisema- ja lentokonesuunnittelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  gMax tutorial - objektin saaminen simuun (FSX)
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: gMax tutorial - objektin saaminen simuun (FSX)  (Read 42540 times)
Mikko Lindström
Offline Offline

Posts: 692
Date Registered: 21.02.05

Re: gMax tutorial - objektin saaminen simuun (FSX)
« Reply #20 on: 31.08.09, 12:57 »

Missähän mahtaa mättää, kun en saa exportattua edes naurettavan yksinkertaista teksturoimatonta laatikkoa MDL-muotoon? Joka kerta tulee tällainen samanlainen virheilmoituslitania exporttausvaiheessa.


Hmm... olethan muuttanut Windowsin regional settingseistä desimaalierottimeksi pisteen (.) pilkun tilalle (,)?

Antti Havukainen
Offline Offline

Posts: 1650
Date Registered: 04.04.04

Re: gMax tutorial - objektin saaminen simuun (FSX)
« Reply #21 on: 31.08.09, 13:09 »

Hmm... olethan muuttanut Windowsin regional settingseistä desimaalierottimeksi pisteen (.) pilkun tilalle (,)?

No niin, sieltähän se vika löytyikin. Kiitokset tästä ja samalla onnittelut synttärin johdosta. Smiley
Eluski
Former member
Re: gMax tutorial - objektin saaminen simuun (FSX)
« Reply #22 on: 08.10.09, 16:32 »

Miten tuon FSX_GMaxin saa auki? Tulee sellanen ikkuna, jossa lukee et "3DSMAX plugin directory not found". Mitä mahtaa tarkottaa?
« Last Edit: 13.10.09, 14:39 by Eeli Sulku »
Petri Pulkkinen
Offline Offline

Posts: 13
Date Registered: 11.01.08

Re: gMax tutorial - objektin saaminen simuun (FSX)
« Reply #23 on: 21.07.10, 17:13 »

Yritin tässä taannoin lisätä vakiokenttiin rakennuksia, mutta pian huomasin että intoa on enemmän kuin taitoa  Grin. Tatu Kantomaan ohjeita seuraamalla sain väsättyä yksinkertaisen mökin, mutta ongelmat alkoivat tämän threadin kohdassa 4. Mitä boldattuihin kohtiin tulee sijoittaa, jotta mökki näkyisi simussa koordinaateissa N60°39' E24°53' <SceneryObject lat="62.6926995493007" lon="22.8241054034247" Toinen onglema tuli vastaan kohdassa 6. Saan luotua JPEG-tiedostosta MipMapit, mutta yrittäessäni muuttaa sitä muotoon DXT3/DXT1 ImageTool herjaa seuraavaa:

[ attachment removed / expired ] Mikä avuksi?

Terveisin, Petri

edit. Tässä "maistiainen" mitä tuleman pitää  Grin (toistaiseksi olen aloittelija näissä hommissa joten laatu sen mukaista..)


[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 21.07.10, 18:08 by Petri Pulkkinen »
Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1