F1

<< < (21/418) > >>

svirkkul:

jahas nyt se alkoi

Quote

F1-kisasta ensimmäinen vahingonkorvausvaatimus

Rata-autoilun F1-sarjan Indianapolisin osakilpailua sunnuntaina paikan päällä katsomassa ollut Larry Bowers kokee tulleensa petetyksi ja vaatii oikeustoimin korvausta Kansainväliseltä autoliitolta FIA:lta, sarjan kaupallisia oikeuksia hallussaan pitävältä FOA:lta, rengasvalmistaja Micheliniltä ja Indianapolisin moottoriradan edustajilta.

Coloradolainen Bowers on ensimmäinen tietoon tullut F1-fani, joka on nostanut siviilikanteen sen jälkeen, kun Indianapolisin osakilpailussa ajoi vain kuusi kuljettajaa. Kaikki Michelinin renkaita käyttävien tallien kuljettajat kurvasivat kilpailun lämmittelykierroksen jälkeen varikolle ja pysyivät siellä, koska Michelinin edustajat eivät pystyneet takaamaan renkaidensa turvallisuutta.

Indianapolisin osakilpailua seuraamassa olleet katsojat olivat maksaneet pääsylipustaan paikasta riippuen noin 100 dollaria (83 euroa).

STT

motojuzzi:
Quote


jahas nyt se alkoi


Tokihan nyt kunnon amerikkalainen nostaa heti miljoonakanteen, kun on noin törkeästi kohdeltu. Ja toki pitää haastaa mahdollisimman moni taho, jotta ainakin jostain tulee rahaa.

juice:
Ei voi muuta sanoa ku että voi ***tu että noi jenkit on tyhmiä... Aina sama juttu. Haaste, haaste ja vielä kerran haaste.

Jabem:
Quote

Ei voi muuta sanoa ku että voi ***tu että noi jenkit on tyhmiä... Aina sama juttu. Haaste, haaste ja vielä kerran haaste.


Mielestäni maksaneilla katsojilla on siihen täysi oikeus. Liput kun eivät mitään halpoja ole. Olisin luultavasti itse toiminut täysin samalla tavoin. (ei mitään miljoonakorvauksia, vain rahat takaisin)

Pe7e:
Quote

(ei mitään miljoonakorvauksia, vain rahat takaisin)

No tuohan on eri asia kuin se että vaatii isoja korvauksia.  Tietenkin rahat takaisin. Mutta tuollaset korvaukset menee yli! Ärsyttää tuollanen, luulevat olevansa jotain parempaakin  

Navigation

Up one level

Next page

Previous page