F1

<< < (213/418) > >>

mmniemi:
Alonso on kaksinkertainen maailmanmestari, Räikkönen keskinkertainen

Quote

Huono rata tuokin, vaikkei ihan niin kehno kuin Valencia. Tuommoinen jonoajoränni, jossa voittaja arvotaan turva-autolla. Keinovaloissa ajaminen nyt tietty oli ihan mukavan näköistä, mistä ainoa plussa.


Kyllä tuossa kuitenkin parissa kohtaa potentiaalia on. Jännä nähdä ensi vuonna, miten KERS vaikuttaa. Tosin saattaa mennä vielä enemmän arpomiseksi, vähän kuin MopoGP:ssä...

jlahtonen:
Eihän tuo nyt pelkkää jonossa ajoa ollut. Muutama ihan kelpo ohituskin mahtui kisaan. Tuo Räikkösen seinään ajolle on tietysti hyvä nauraa, mutta kun mennään koko ajan ihan täysillä, voi aina tapahtua pieniä lipsahduksia. Tuossa kohtaa vain ei sitten radan reuna-alue sallinut sitä. Normaalilla radalla tuosta ei olisi seurannut mitään kovin dramaattista. Olisipa vain todettu, että Kimi ajaa täysillä.

Huomasitteko muuten, että Ferrarilla oli kaivettu tikkari naftaliinista Kimin viimeiselle varikkokäynnille. Liikennevalojen käyttäjä oli ilmeisesti joutunut ylimääräisiin sulkeisiin.

-Juha

ilkkapo:
Quote

Alonso on kaksinkertainen maailmanmestari, Räikkönen keskinkertainen


Vai yksinkertainen?

Makke77:
Olipas nätin näköinen Singapore yövalaistuksessa. Näkikö kukaan, ajettiinko siellä kilpaakin?     

Esa:
Tuohan on Kimiä parhaimmillaan, kun hän ajaa vain voitosta eikä enää varmistele pisteitä. Viimeiset kolme rataa ovat taas parempia ja toivottavasti nähdään vähän vähemmän tuuriin perustuvia lopputuloksia. Kimi ei enää voita mestaruutta muuten kuin aivan ihmeellä pullalla, mutta kisoja voi voittaa tai ainakin kamppailla voitosta täysillä. Kimi kommentoi tuotakin seinään ajoaan tyyliin että ainoa millä oli väliä oli ohi pääseminen ja se onnistuu tuolla radalla vain riskillä. Ei kuulema ollut seinään osumisella mitään väliä, kun ei kumminkaan olisi voittanut.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page