F1

<< < (217/418) > >>

virtamatti:
Quote

Tietenkään Massalla ei olisi mitään jakoa Kimiä vastaan muuten, mutta tämän vuoden Ferraria ei ole saatu oikein kunnolla istumaan Kimin ajotyyliin. Suomalaiset rattimiehethän yleensä tykkäävät yliohjaavasta autosta, jonka molempia päitä voi hallita.
No selityshän se on tuokin  Taidat omata oikein vahvempaakin autourheilu taustaa kun noin osaat hienosti analysoida 

Mäkin hallitsen toistaiseksi mun kaikkia päitä (ala- ja ylä-) joten ykkösluokan pilotti tässä kait sitten ollaan 

Suomalaisille tuntuu olevan kovin vaikeaa myöntää, että joku muu voisi olla ihan oikeasti parempi, hirvee kansallisvimma päällä, oli asiat oikeasti miten hyvänsä. Se näyttää muualta katsottuna vähän säälittävältä.

Esa:
En omaa autourheilutaustaa, vaikka ilmeisesti sinua enemmän siitä ymmärränkin. Ei minulla ole vaikeuksia myöntää parempaa kuskia paremmaksi. Kyllä Hamilton on ainakin nyt parempi kuin Kovalainen, olipa Heikki kuinka suomalainen hyvänsä. Massa ei ole koskaan ollut parempi kuin Räikkönen. Ei nytkään, vaikka on kehittynyt paljon. Kimi on niitä harvinaisia superlahjakkuuksia yhdessä Hamiltonin ja ehkä Kubican ja Vettelin kanssa. Kimin tulos tällä kaudella on rodella hyvä, ottaen huomioon, ettei hän ole saanut ajaa kunnolla ajotyyliinsä sopivalla autolla kuin aivan viime kisoissa.

Tape:
Quote

Kimin tulos tällä kaudella on rodella hyvä, ottaen huomioon, ettei hän ole saanut ajaa kunnolla ajotyyliinsä sopivalla autolla kuin aivan viime kisoissa.


Tarkoitatko Kimin "päinseinää" ajotyyliä  , viime kisoissahan sellainen auto on ollut käytössä , ei se ole hyvä. ?

Pitäisi kai Ferrarin päästää perussuomalainen junthi Lappiin viikoksi "nunnuka nunnuka lailaalailaa" kolme kossua päivässä meininkiin niin eiköhän se tärinä käsistä häipyisi joksikin aikaa ja Ferrarikin pysyisi hanskassa.

Vai onkohan ökyklupimissibimpon kiemuroissa jotain joka häiritsee ajamista ?

Esa:
Kimi on ajellut päin seiniä liian yrittämisen takia. Se olisi huonoa ajamista, jos olisi jotain menetettävää, mutta tilanteessa, jossa mestaruus on mahdollinen vain voitoilla, voi ottaa isojakin riskejä. Isoista riskeistä voi syntyä hyvällä tuurilla hyvä tulos, mutta mahdollisuus keskeyttämiseen on suuri. Spassa oli kyllä turha yrittää, koska Ferrarilla ei ole mitään jakoa McLarenia vastaan sateessa. Siinä ehkä homma meni turhautumisen piikkiin. Singaporen typerässä sirkuskisassa sen sijaan oli ihan järkevää yrittää täysillä, kun edessä oli hitaampia.

svirkkul:
Quote

No selityshän se on tuokin  Taidat omata oikein vahvempaakin autourheilu taustaa kun noin osaat hienosti analysoida 


Luulisi räkän itsensä antama haastattelu kelpaavan riittäväksi pätevyydeksi?

http://blogit.hs.fi/formula1/raikkonen-ruotii-kauttaan/

Quote

Ongelmat liittyvät renkaisiin.

“Niillä ei voi ajaa sillä tavalla kuin haluaisi”, Räikkönen sanoo. “En ole lähtenyt muuttamaan ajotyyliäni, koska siinä menee vain enemmän sekaisin. Mutta vauhtia olis ihan eri lailla, jos saisin auton toimimaan, kuten haluaisin. Tiedämme ihan tarkkaan, mitä haluamme, mutta emme ole löytäneet siihen lääkkeitä.”

Navigation

Up one level

Next page

Previous page