F1

<< < (225/418) > >>

matskupu:
Il Giornale]
Il Giornale kuvaili maailmanmestari Hamiltonia kuljettajana "loistavaksi mutta vastenmieliseksi, kuten Michael Schumacher".

- Nuoren Lewis Hamiltonin aggressiivinen ajotyyli, asenne ja suhtautuminen kilpakumppaneihin - radalla ja sen ulkopuolella - muistuttaa hämmästyttävällä tavalla nuorta Schumacheria.


Il Giornale lehti on osannut kiteyttää hyvin sen, mikä Hamiltonissa ärsyttää.

Ensi kaudella toivon Vettelin olevan räkän ja H:n kanssa mestaruustaistelussa mukana. Vettel on tuleva Schumacher.

Esa:
Vettelin poika on tosiaan rattimies. Aika näyttää sitten, miten pää kestää kun mestaruudesta ajetaan, mutta eiköhän hän pääse sitä yrittämään jo ihan lähivuosina.

Hamilton on ehdottomasti myös rattimiehenä suuri lahjakkuus, mutta ei vielä ole saanut päätään ihan kuosiin. Vähän luulen, että jatkossa nähdään siltäkin suunnalta vielä enemmän, kun se ensimmäinen mestaruus on nyt otettu. Moni taitaa unohtaa, että tämä oli vasta hänen toinen F1-kautensa.

Kyllä se Ferrarinkin meininki oli parhaimmillaan vakuuttavaa, etenkin Kimin käsissä, mutta niitä hetkiä oli liian vähän. Vähän luulen, että ensi kaudella nähdään taas vanha kunnon pitelemätön Räikkönen. Se näytti olevan tässä loppukaudesta jo niin pienestä kiinni. Tietysti myös aerodynaamiset sääntömuutokset ja oikeisiin kilpa-auton renkaisiin palaaminen pudottavat keskikastin talleja kauemmas Ferrarista ja Mäkkäristä.

Toivottavasti saavat tuon idioottimaisen kisabensoilla ajettavan aika-ajon loppumaan.

andy1:
Esan kanssa ollaankin kovasti samaa mieltä. Hamilton teki tosin ekalla kaudellaan suuremman vaikutuksen kuin tänä vuonna. Sitten Villeneuven debyyttikauden ei ole tulokaskuskilta nähty moista vauhtia ja taistelua maailmanmestaruudesta.  Minua olisi ketuttanut suunnattomasti, jos Massa olisi vienyt mestaruuden vain siksi, että Hamilton sai Spassa rangaistuksen näytettyään, miten F1:stä ajetaan siinä vaiheessa, kun muut eivät siihen enää kykene.

Toivotaan, että slicksit palauttavat uskon kilpa-autoiluun tuon kymmenen vuoden epäonnistuneen urarengaspelleilyn jälkeen. Ja aika-ajoihin joo tolkkua. Mikä järki on siinä, että pitäisi saada nopein kuski paalulle ja ajetaankin kisabensoilla. Kilpailu on sitten erijuttunsa. Ennen oli sentään aika-ajomoottorit ja kaikkea hienoa. Viskaisivat mäkeen kalliin elektroniikan ja kaikki apuvermeen ja ryhtyivät ajamaan taas kilpaa.

-A-

Jufernaut:
Skandaali Ferrarin juhlissa

Massa ja Barrichello: "Michael Schumacher on homo"   
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1610635

nohuh:
Mitä mieltä uusista autoista? http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2008/11/751035 Mielestäni näyttää aika laatikkomaiselta eikä yhtään formula ykköseltä vaan joltain F3 tai GP2 autolta. Kohta GP2 autot ovat varmaan kierrosajaltaan nopeampiakin jos F1 autoja koko ajan rajoitetaan. F1 kuuluisi olla moottoriurheilun kuninkuusluokka eikä mikään vakioautosarja.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page