F1

<< < (245/421) > >>

FIN1979:
Johan on taas onnenpyörää...

yokomo:
Quote

Tsot tsot jotain kunnioitusta OIKEILLE mestareille. Senna, Schumacher, Häkkien, Räikkönen ja moni muu mestari ei aseta itseään toisia ylemmälle korokkeelle kuten tämä tumma poika britanniasta. Vaikka Schumi oli täys mulkku radalla mutta silti hän oli herrasmies radan ulkopuolella. Edellä mainitut OIKEAT mestarit on raivanneet itse tiensä köyhistä karting sarjoista monen mutkan kautta huipulle. Tumma poika on pikku nassikasta asti ollut Ronin suojissa jolloin ei ole tarvinnut miettiä mitään muuta kuin ajamista koska hänellä on aina huippu auto alla.

Silloin kun schumi ajoi niin ainoa testikielto oli joulukuussa ja kisaviikkoina rajoitetusti. Eli ei voi sanoa omistautuiko joku aikaisempi mestari ykkösille enemmän kuin joku nykyinen. Nykyiset ykköset on muutenkin ihan erilaji kuin 5v. sitten ja kummasti se räkä pisti 7krt mestarin koville larenin umpisurkealla autolla.

Nuo kuljettajat on palkattu ajamaan kovaa eikä puhumaan diipadaapaa lehdistölle.En itsekkään mikään kova Hamilton-fani ole, mutta olisi kiva kuulla jotain perusteluita noille väitteillesi. Millä perusteella Hamilton mielestäsi "asettaa itsensä toisia ylemmälle korokkeelle"? Kyllä hän mielestäni ihan asialliselta kaverilta vaikuttaa radan ulkopuolella.

Henkka:
Komppaan Ollia. Eikä Senna tullut esille mistään köyhistä oloista. Ellen väärin muista isäpappa oli jonkin sortin pamppu, eli sikäläiset olosuhteet taisivat olla nassikkana kaukana kurjuudesta ja faveloista. Schumacher pääsi myös nuorena Weberin siipien suojiin.

Nyt haiskahtaa enemmän vain sille että et pidä Hamiltonista. En ole itse miehen faneja mutta en voi allekirjoittaa väitettä erityisestä ylpeydesta. Toki jokainen huippukuski tuntee arvonsa, eikä heidän tarvitse enään lipaista kielellä jokaista vastaantulijaa. Ehkä se on jostakin sitten mulkkua mutta ei Hamilton mielestäni eroa muista noista muistakaan mestareista siinä. Hamiltonilla on kuitenkin vasta menossa kolmas kausi ykkösissä ja meinasi heti aluksi nousta korkeimmalle jakkaralle ja toisella kaudella sitten teki sen. Vaikea uskoa että olisi ollut vain auton ansiota. Toki tallikin on satsannut täysillä hänen taakseen mutta niin ne satsasivat aikoinaan myös mm. Sennan ja Schumacherin suhteen.

Eikä umpisurkealla autolla aja kukaan kuski maailmanmestaruudesta, viitaten Kimin ja Schumin kamppailuihin. Ellei katso asiaa sitten syvästi sinivalkoisten lasien takaa...

apa100:
No äkkiä Hamiltonista tulee mieleen vaikka triathlonuho viime vuosilta....

yokomo:
Quote

No äkkiä Hamiltonista tulee mieleen vaikka triathlonuho viime vuosilta....


Eikös iskä sitten loppujen lopuksi kieltänyt senkin?

Ja se on kyllä vielä sanottava, että itse pidän kyllä brittikuskeista enemmän Buttonista kuin Hamiltonista. Todella toivon että voittaisi mestaruuden tällä kaudella, kun on vihdoinkin saanut kunnon auton alleen.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page