F1

<< < (249/418) > >>

yokomo:
Dennis jättää McLarenin. Eivät ilmeisesti tule enää toimeen Hamiltonin kanssa.

http://www.iltalehti.fi/formulat/200904169424501_fo.shtml

svirkkul:
Quote

Onko sulla oikeasti tieto siitä, millaiseen diffuusoriin rellu on kieltävän päätöksen saanut? En todellakaan usko, että se on ollut tällainen kuin Brawnin ja kumppaneiden. Ei FIA olisi muuten näitä yhtäkkiä hyväksynyt ja Renault olisi ollut huomattavasti hanakampi protestoimaan, jos kyseessä olisi ollut täysin samanlainen systeemi.


Ei ole tietoa eikä ole kenelläkään muullakaan rellun ja FIA:n ulkopuolella. Rellu ja muut tallit tiesi että BGP:n ja muiden käyttämä on sääntökirjan mukainen mutta säännön hengen vastainen. Sen takia siitä ei hirveästi pysty protestoimaan.

Minun kommentti ei edes käsitellyt diffuusorin laillisuutta vaan sitä että formulaa voidaan verrata lentokoneeseen jossa yhdenkin osan muuttaminen muuttaa aerodynamiikan täysin. http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2009/04/859792

Quote

Dennis jättää McLarenin. Eivät ilmeisesti tule enää toimeen Hamiltonin kanssa.

http://www.iltalehti.fi/formulat/200904169424501_fo.shtml


Itse veikkaisin että Ron yrittää pestä käsiä koko roskasta. Lewis on hänelle enemmän kuin oma poika.

Esa:
Mitä Hamiltonilla on Dennisin lähdön kanssa tekemistä? Ron on vanha mies eikä  jaksa enää, vaan haluaa mieluummin rauhallisemman duunin isompana johtajana, ei siinä sen kummempaa. Eikä ihme, kun ajattelee millaista McLarenin johtaminen on ollut viime vuodet.

yokomo:
Quote

Mitä Hamiltonilla on Dennisin lähdön kanssa tekemistä?


Ainakin tämän perusteella Hamiltonilla on asian kanssa tekemistä.

http://www.iltalehti.fi/formulat/200904169423268_fo.shtml

Quote

Brittilähteiden mukaan ilmapiiri McLarenilla on valehteluepisodin takia äitynyt niin pahaksi, että Dennis ja Hamilton eivät ole enää väleissä.

Esa:
Brittilehdistöön kannattaa suhtautua varauksella ja etenkin sen Hamilton-juttuihin nyt kun Button on taas kultapoika. Dennis lopetti tallipäällikön hommat jo talvitauolla. Tuskin hänellä oli tarkoituksena kulkea kaikissa kisoissa konsultoimassa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page