F1

<< < (269/418) > >>

matskupu:
Erittäin hyvä kommentti aiheesta: http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2009/07/914877

omprom:
Quote

Muutama kuva viikonlopun kisasta.
On toi kisan seuraaminen kotisohvalta aika paljon helpompaa.
Pelkän numeron ja sijoituksen näki. Pitäis varmaan opetella kuskien numerot.
Ja autoissahan ei ole numeroa mikä näkyis sivulle päin.


Onhan RedBulleissa ja Toro Rossoissa nuo numerot tuolla auton sivuilla. Mutta suurimmasta osasta autoja numeroita ei löydy.

Voisivat FIA:ssa/FOTA:ssa miettiä lisäystä autojen värityksiin. Helpostihan tuohon "sivusiiven" tai ilmanottoaukon suojan päälle sais numeron lätkästyä. Voisihan siihen jopa koittaa nimikirjaimia lisätä.


Edit: Kuvat pois lainauksesta / IP

PeteL:
Quote

Erittäin hyvä kommentti aiheesta: http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2009/07/914877


Totta, asiassa ei ole uutisoitavaa ennen kuin talli itse kertoo ensi kauden ajajavalinnoistaan, mutta suuri espanjalaispankki ei tulle Ferrarin pääsponsoriksi ilman että he merkittävästi pääsevät samalla vaikuttamaan ajajavalintoihin - ei ole kaukaa haettu että valovoimaista espanjalaiskuljettajaa siinä haetaan.

Mielenkiintoista toki nähdä tuon skenaarion toteutuessa, miten kaksi tempperamenttista latinoa tulee toimeen samassa tallissa keskenään.

svirkkul:
Iltaroskan on pysyttävä tarinassa

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1710811
Quote

Se tuskin Räikköstä juuri hetkauttaa, hänen uransa Maranellon orin ratissa kun on erittäin todennäköisesti päättymässä marraskuussa Abu Dhabissa ajettavaan kauden päätöskilpailuun.

En ymmärrä minkä edun ferrari saisi jos ottaisi Alonson leipiin? Miksi he ei alunperin ottanut Alonsoa leipiinsä vaan halusi Kimin mäkkäriltä?

Esa:
Se minuakin kiinnostaa, miksi juuri Alonso on huhuun valittu. Ihan nopea kuskihan se on, mutta McLaren-jupakan jälkeen tuskin kovin haluttu. Veikkaan kyllä Alonson pysyvän pitkään Briatoren tallissa. Sarjan lahjakkaimmat kuskit Alonson ohella ovat Räikkönen, Hamilton ja Vettel ja näistä Räikkönen on kokenein. Kun Kimi lopettaa, milloin se sitten onkin, veikkaan että hänen tilalleen tulee Vettel, mutta tuskinpa Ferrarilla kiirettä on sen kanssa. Sikälihän Ferrarilla on helppoa, että kaikki kuskit haluavat sinne. Senkun valitsee parhaan päältä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page