F1

<< < (277/421) > >>

matskupu:
Siltikin mielestäni liian kova rangaistus tallille. Eiköhän mojovat sakot olisi riittäneet muistuttamaan. Surteesin valitettava menehtyminen ja Massan onnettomuus lienee näinkin kovan rangaistuksen taustalla.

heinonen:
Quote

Surteesin valitettava menehtyminen lienee näinkin kovan rangaistuksen taustalla.


lainasin ja editoin ... eli epäilemättä juuri nimenomaan tuo Surtees tapaus, kun kuoli siihen että tuli rengas päähän...

Esa:
Onhan vuosien varrella kuollut ratavirkailijoita ja katsojiakin irtorenkaisiin. Siksi tukivarsien sisään pantiin vaijerit, etteivät pyörät irtoaisi kolarissa tukivarsien katketessa. Kun pultti aukeaa, pyörää ei pidättele mikään. Kyllä renkaan vaihtaja tietää, jos hän ei saanut mutteria kiinni. Hän tietää silloin myös, että se pyörä irtoaa pian. Sekuntia myöhemmin asia on kisainssin tiedossa, ja hänen pitäisi kiljua radioon, että "Sulla on pyörä irti".

mmniemi:
Quote

No, joko uskotte? Nyt Brawn taitaa tosiaan olla kuudenneksi paras talli. Niin tasainen on kausi, että äkkiä jää muiden perään.


En.  Uskon, että Brawnilla voitetaan, tai ajetaan ainakin riittävän kärkeen myös loppukauden kisoissa, jotta mestarin nimi on Nappula...

svirkkul:

Son Moro! sanoi Bimmeri-mies

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1714849

Navigation

Up one level

Next page

Previous page