F1

<< < (305/421) > >>

Crayfishguru:
Mua ainakin viehättäisi tilanne, jossa 70 milssiä tulee tilille - ajoi tai ei. Sehän ei ole edes kuuluisa win-win tilanne, vaan win-win even more tilanne.

Tietty on kiva voittaa, mutta 70 miljoonaa+ on hyvä tekosyy tyytyä hieman vähempäänkin.

mmniemi:
Alonso ja Räikkönen on kuskeina ihan samalla viivalla. Eikä se Massa oikeasti ole sen huonompi... Jos nuo kolme ajaisivat samanlaisilla autoilla, se voittaisi, jolla on "paras päivä". Alonsolla ja Massalla vaan on enemmän mainosarvoa lämpimissä maissa, joten sen takia Räikkönen on kokonaiskuvassa huonommassa asemassa...

yeeman:
Quote

Alonsolla ja Massalla vaan on enemmän mainosarvoa lämpimissä maissa, joten sen takia Räikkönen on kokonaiskuvassa huonommassa asemassa...


...niinhän se isoherrasyöttiläs taisi sanoa: "Kimi on symppis, mut kovin hiljainen..."

Tape:
Quote

Mä ajaisin ton Fiiatin seinään.
Kun on tollaset Monozembalot päättämässä kuskeista, katoisi ajohalut


Niinhän Kimi ajoi Jyväskylässäkin Fiiatin mehtään kun ei seinää löytänyt , ei sanonut mitään ja lähti kopterilla baariin.  Se on sitä mitä suomipoika arvostaa mutta maailmalla on kai sitten vähän toisin.

Kimin ongelma kai on se kun Kimi vaan ajaa , ei paljon muuta tee kun vaan ajaa , toiset kehittää. Fiiat ei tienyt sitä palkatessaan Kimin.. Espanjooli tuo kai sitten pesetoit..niin tai ainakin mainosarvoa lisää Fiiatille ?

Kun Kimi meni Verrarille niillä oli yliluonnollinen auto johon tarvittiin vain kuski mutta nyt ovat kehityksessä jääneet jälkeen.

Toisaalta Kimi vois vi***illakseen kaikille ajaa loppukisoissa maaliin ensimmäisenä ja sen jälkeen haistattaa pokaalit montemetsoille .. Rahaa riittää , toivottavasti näyttää , mutta toivottavasti ei kuten Myllylä.

mmniemi:
Quote

Kun Kimi meni Verrarille niillä oli yliluonnollinen auto johon tarvittiin vain kuski mutta nyt ovat kehityksessä jääneet jälkeen.


Eipä se mikään ihmeellinen se auto ollut. Sillä hetkellä oli kaksi vähintään yhtä hyvää, ellei jopa parempaakin autoa. Toisella voitettiin kaksi peräkkäistä mestaruutta ja toisen Kimi hylkäsi...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page