F1

<< < (373/418) > >>

Krisu89:
Kimi raivostui tallille: "Älä v****u huuda!"
Ei ollut, nyt onnea Kimillä. Loppu renkaat pari kierrosta ennen ruutulippua, olis varmaan ollut 2, jos ei niin olis käyny. Vettelil ei kukaan mahda, nyt mitään tällä kaudella. Aivan omaa luokkaansa. Mutta jospa se Kimi sieltä sitten ens kaudella Ferrarilla pääsis mestariksi Kumma juttu sekin miten Red Bullille aina osuu epäonni Webberiin eikä Vetteliin http://www.youtube.com/watch?v=pTZSnqPp2NU&feature=youtu.be ei taideta Lotuksella tykätä, kun Kimi lähtee pois Olis talli sen voinut paremminkin sanoa

Hannu Salonen:
Mielenkiintoista otsikointia taas kerran näiltä meidän "valtamedioilta" tämä Kimi-otsikointi. Kimin kommenttihan oli vain vastaus siihen mitä "työnantajansa" kommentoi suuntaansa kisan aikana - käsittämätöntä tallinedustajan kielenkäyttö kuljettajan suuntaan. Nyt otsikoista syntyy taas kerran "suurelle yleisölle" täysin väärä käsitys tilanteesta ja Kimistä.

Oliskohan niin että Lotuksella ei ole varaa maksaa Kimille sopimuksen mukaisia pistebonuksia koska nyt tahallaan kämmäillään kaverin kisat järjestelmällisesti, ei tuohon mitään muuta järkevää syytä voi olla. Kyllähän tallin pitäisi ammattimaisesti hoitaa kuljettajan mm-kokonaiskisan palkintopallisijoitus tyylikkäästi vaikka kaveri siirtyykin toiseen talliin kauden päätteeksi. Ei osoita kovin ammattimaista toimintaa Lotuksen suunnasta.

Krisu89:
Quote

Kimi Räikkönen kertoi, miksi hän ei heti päästänyt tallikaveriaan ohi Intian GP:n loppuhetkillä.
Nyt puhuu Kimi: "Ei sellaista voi tehdä nopeassa mutkassa"
Lotuksen varikkomuurilla kiroiltiin, kun Räikkönen esti ensin tallikaverinsa Romain Grosjeanin ohituksen. Räikkösellä ei ollut siinä vaiheessa enää mitään toivoa pitää Grosjeania takanaan, koska hänen renkaansa olivat jo aivan loppu.
iltasanomat.fi

Krisu89:
Ajaako Räikkönen kaksi viimeistä kisaa Ferrarilla?
Quote

Ensi kaudella Ferrarilla ajava Kimi Räikkönen on ilmoittanut olevansa tyytymätön Lotus-talliinsa, sillä hän ei ole saanut palkkaa koko vuodelta.
Tallin sanotaan olevan Kimille velkaa peräti 15 miljoonaa euroa. Rahatilanne on niin huono, että Kimi on joutunut jopa itse maksamaan kisamatkansa.

Lotus on kuitenkin ilmoittanut, että Kimi saa rahansa, sillä talli on löytänyt uuden rahoittajan. IS:n tietojen mukaan puheet uudesta ja varakkaasta rahoittajasta ovat lievästi sanottuna hieman liioiteltuja, sillä kyseisellä aasialaistaustaisella henkilöllä ei ehkä olekaan niin paljon rahaa kuin on annettu ymmärtää.

Nyt Keski-Euroopassa spekuloidaan sillä, että Kimi ajaisi kaksi viimeistä F1 Grand Prix -kisaa Ferrarilla. Räikkönen nähtiin muutama päivä sitten Maranellossa, jossa hän kävi sovittamassa ajopenkkiä, vaikka autot muuttuvat ensi vuonna. Siitä lähtivät huhut liikkeelle.

On myös sanottu, että Felipe Massa siirtyisi ennen kauden päätöstä Ferrarilta Williamsille, jossa Massa ajaisi ensi kauden. Williamsin Pastor Maldonado on puolestaan siirtymässä Sauberille. Williamsilla ajava Valtteri Bottas teki sopimuksen tallin kanssa jo kesällä, joten Bottas jatkaa Williamsilla.

Seuraava kisa ajetaan reilun viikon kuluttua Austinissa Teksasissa.
http://www.iltasanomat.fi/formula1/art-1288618693690.html

empraaer:
Quote

Ajaako Räikkönen kaksi viimeistä kisaa Ferrarilla? :thmbup:http://www.iltasanomat.fi/formula1/art-1288618693690.html


On tullut huomattua, että aina kun on vähän taukoa formuloista, niin alkaa mitä villeimmät tarinat laukkaamaan... 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page