F1

<< < (377/421) > >>

Teme82:
Quote

Toivottavasti pitää huhut paikkaansa, Heikillä olisi edessä kaksi uransa tärkeintä kilpailua.


Totta! Jos Heikki ajelee tuolla Lotuksen kalustolla ja vieläpä hyvistä sijoista niin osakkeet nousevat kuski markkinoilla!

Krisu89:
Toivottavastin tämä tapahtuisi olisi upea juttu
Quote

MTV:n mukaan Heikki Kovalainen ajaa F1-kauden kaksi viimeistä kisaa Lotuksella ja korvaa Kimi Räikkösen, jonka kausi päättyi selkäleikkaukseen.

Kovalainen on viimeksi ajanut formula ykkösten kisassa viime kauden päätöskisassa Brasiliassa Caterham-tallissa.

Räikkösen selkä leikataan huomenna
http://www.iltalehti.fi/formulat/2013111317719242_fo.shtml

PeteL:
Vielä hieman salaliittoteoriaa mukaan:

Quote

Saksalainen moottoriurheilusivusto Motorsport-Total väittää, että Räikkösen selkäleikkauksen taustalla on hänen ensi kauden työnantajansa Ferrarin painostus.

Ferrari on valmistajien MM-sarjassa kolmantena ennen kahta viimeistä osakilpailua. Lotus on neljäntenä, 26 pisteen päässä Ferrarista. 

Maranellossa tiedetään, että Lotuksella on tällä hetkellä nopeampi auto. Putoaminen neljänneksi merkitsisi Ferrarille useiden miljoonien eurojen menetystä.

Motorsport-Totalin mukaan nimenomaan siksi Ferrari haluaa, että Räikkönen jättää ajamatta viimeiset kisat Lotuksella. Italialaistalli haluaa heikentää vastustajiaan.

http://www.iltasanomat.fi/formula1/art-1288620710439.html

Krisu89:
Jes!!! tulihan se vahvistuskin sieltä
Quote

Lotus F1 Team vahvisti torstaina, että Heikki Kovalainen kisaa kauden kaksi viimeistä kisaa tallin autolla.
 
Kovalainen on tällä kaudella ajanut kuudet perjantaiharjoitukset Caterhamin autolla. Kilpaa hän ajoi viimeksi viime kaudella.
 
Unkarin GP:n 2008 voittanut Kovalainen palaa osittain tuttuun toimintaympäristöön, sillä hän ajoi tallissa vuonna 2007, kun se tunnettiin vielä Renault’n nimellä.

http://www.suomif1.com/2013/11/lotus-vahvisti-heikki-kovalaisen-pestin/
http://www.iltasanomat.fi/formula1/art-1288620809219.html?pos=navnow

Krisu89:
Quote

Lotuksen rattiin hyppäävä Heikki Kovalainen on luonnollisesti innoissaan saamastaan tilaisuudesta. Kovalaisella on elämänsä mahdollisuus palata pistesijoille F1-auton ratissa.
 
– Tämä on fantastinen mahdollisuus minulle liittyä Lotukselle kauden kahteen viimeiseen kisaan. Olemme nähneet tänä vuonna, että E21 on auto, jolla voi voittaa kisoja ja ajaa palkintopallille, joten taistelen kovaa parhaan mahdollisen tuloksen puolesta.
 
Caterhamin palkkalistoilla ollut Kovalainen on ajanut tällä kaudella vain kuudet perjantaiharjoitukset.
 
– On haastavaa hypätä näin myöhäisessä vaiheessa kautta autoon, mutta tunnen tallin Enstonessa hyvin, joten vauhdin löytyminen ei huoleta minua. Tämä on loistava tilaisuus minulle, joten haluaisin kiittää Tony Fernandesia ja Caterhamia tämän tilaisuuden sallimisesta, Kovalainen kiittelee.

http://www.suomif1.com/2013/11/heikki-kovalainen-tama-on-fantastinen-mahdollisuus/

Navigation

Up one level

Next page

Previous page