F1

<< < (49/421) > >>

FIN1979:
Onneksi tällä kertaa F1 säännöt koskivat myös Schumia. Oli kyllä törkeä temppu Saksan Parkkeeraajalta.     Harmi kun vain Räkkösen Mersu ei kestänyt (vaihteeksi). Toivottavasti ensi vuonna Räikköselläkin on luotettavampi punainen auto alla  Taitaa kyllä Alonso viedä tämän vuoden mestaruuden.

Jani

Aaltonen:
No joo en kisaa nähny, mutta ei sitä tartte kattookaan. Alonsolle taas helppo voitto, tyypillistä. Tylsää.

teroe:
Eräs tuomariston jäsen oli todennut Schumin tehneen "ajovirheensä" vain 16 kilometrin tuntivauhdissa (telemetriatiedot todistavat tämän). Tämä oli keskeisin syy rangaistuksen antamiseen.

Nähdäkseni kyseeseen tulee vain kaksi vaihtoehtoa: joko Schumi tunnustaa temppunsa tai sitten häneltä pitää ottaa superlisenssi pois...

Esa:
Ja incar-kameran kuvasta näki, ettei se yrittänytkään kääntää, vaan vatkasi vaan näön vuoksi pari kertaa pyörät linkkuun, kun muuten ohjasi melkein suoraan. Sitä paitsi se oli mutkassa apexissa aivan ennenaikaisesti, mitä Schumin tasoinen kuski ei vaan tee. Mutta johan tuo rangaistuksensa sai, menetti aika todennäköisen voiton. Ei muuta kuin etiäppäin ja toivottavasti kisa jatkuu tiukkana.

NikVuo:
Minun pari tuttuani perustivat vähän aikaa sitten Formula 1 aiheisen nettisivun http://www.motorhomef1.com. Sivusto sisältää foorumin ja sieltä löytyvät uutiset kerätään monesta paikasta.

Ja Räikkönen - Ferrari jutusta sen verran, että Jean Todt oli jollekkin lehdelle vihjannut, että Räikkönen ajaisi tulevaisuudessa tallissa

Navigation

Up one level

Next page

Previous page