F1

<< < (53/421) > >>

Esa:
No niin, sittenpä on ensi kaudella 2.5 suomalaista ajamassa. Uusi ennätys. Kauan sitä kyllä vetkutettiin ennenkuin kerrottiin se minkä kaikki ovat tienneet jo pari vuotta. Ilmeisesti nyt viikonloppuna sitten Ferrari kertoo, että Kimi ja Massa ajavat ensi kaudella.

JAQ:
Sanokaa mitä sanotte, mutta kaikkien aikojen legendaarisin F-1 kuljettaja vetäytyy eläkkeelle.
Hänen tempuistaan voi olla montaa mieltä, mutta suutari hallitsee rattihommat.

http://www.elisa.net/uutiset/urheilu/182812.shtml

Aikoinaan, kun Fangio kävi Suomessa Rafael Huhdan vieraana Saabtie 1:ssä, hän kertoi vaihdekeppiogelmista Ferrarilla. Kaikki tallikaverit katkoivat noita pitkiä teräskeppejä kisoissa.
Fangio pyysi ja sai alumiinisen vaihdekepin, se kesti hänellä.
Kuvastaa hyvin, monen kisakuskin autonsa käsittelyä.
Suutarikin toi kerran autonsa voittoon, vain parin vaihteen voimin

FIN1979:
Kaudella 2007 taas kehtaa katsoa formuloita kun Räkä ajaa Ferrarilla ja Kovis Rellulla.  Nicosta ei nyt niin väliä ole missä ajaa.  On ollut aika fiaskoa tämä kausi McLarenille ja Kimille. Toivottavasti ensi kaudella punainen toimiva auto tuo helpotusta.

Jani

Esa:
Niin, onhan siinä likaisiakin temppuja matkan varrelle mahtunut, ja tallin puolelta se varmistelu on myös usein mennyt överiksi, mikä on tahrannut Schumacherin mainetta. Mutta tuskin kukaan asioista jotain ymmärtävä on eri mieltä siitä, että hän on viime vuosien paras kuljettaja. Kaikkien aikojen paras, sitä on paha sanoa. F1 on aivan eri laji nykyään kuin muutama vuosikymmen sitten. Nykyään kuskilta vaaditaan ajajanlahjojen lisäksi mm. kykyjä auton kehittämiseen yhteistyössä mekaanikkojen kanssa ja nopeita taktisia päätöksiä. Aikaisemmin voittoon vaadittiin uhkarohkeutta ja kuoleman halveksimista.

Mutta kyllähän se on niin, että kuka tahansa nykykuskeista pystyy voittoon parhaalla autolla. Vain Schumacher pystyy voittoon huonommalla autolla. Alonso ja Räikkönen ovat myös erittäin hyviä kuskeja, mutta kyllä vanha kettu on luokkaa ylempänä.

helopilot1:
Go Heikki go! Kyllä Kovalainen nyt aina yhden kitisevän Räkän voittaa Voi taas ruveta seuraamaan formuloita kun siellä on kunnollinen Suomalaiskuskikin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page