F1

<< < (69/421) > >>

Esa:
Hameet korville skotti kun Mika tulee takaa Kyllähän Kyllösestä oli paljon hupia, vaikka toisaalta se usein ärsyttikin, kun oli tapahtumista niin pihalla ja kailotti vaan suureen ääneen jotain omituista. Parhaita hetkiä oli ne, kun Keke oli kommentaattorina ja kuivan kyyniseen tyyliinsä kuittaili Kyllösen ylilyönneille. Se legendaarinen meni oikeasti jotenkin niin, että: -Tsei tsein moottori savuttaa. Se näyttää tulevan jostain suuttimesta. -Niin Matti, meillä moottoriurheilupiireissä näitä suuttimia kutsutaan pakoputkeksi. Tai: -Tsei tsei on neljäntenä, uskomatonta, näin korkealla suomalainen ei ole ollut koskaan!!! -Niin, minähän voitin maailmanmestaruuden. Ja kyllä Kanadan GP:ssä aina hymyilyttää, kun muistaa, että Notre Dame on saari, joka on lähes kokonaan veden ympäröimä. Ja olikohan Suzukassa, jossa radan vieressä on huvipuisto maailmanpyörineen, eli Kyllösen mukaan kaikki hekumalliset tivoliaspektitkin on huomioitu.

Olen kyllä Mikon kanssa samaa mieltä, että pyöräkisoissa on tylsää, kun johdossa oleminen ei merkitse mitään, vaan hieman kärjistäen ainoastaan kisan viimeisellä viidellä sekunnilla on jotain merkitystä. Sinänsä tietty hurjan näköistä (ja oikeastikin hurjaa) touhua, mutta siinä ei ole sillä lailla jännittämistä, että pysyykö joku jonkun edellä, kun luultavasti ne ohittavat toisensa vielä monta kertaa. Mutta onhan minusta snookerkin moninverroin mielenkiintoisempaa kuin jääkiekko. Makuja on monia ja onneksi tarjontaa löytyy jokaiselle.

Aaltonen:
Quote

Jep Kyllönen takas!!! 


No kyllä! FIilistä mielettömästi ja tässä pätkässä kuultiin kyllä toisaalta tätä ihanaa mennyttä V10 saundia 

Jufernaut:
Quote

Viime aikoina on ollut paljon jänniä kisoja. Totta, että radalla ohitukset tasaväkisten kuskien kesken ovat harvinaista herkkua,

Kyllähän niitä olisi jos vain Räikkösellä auto kulkisi.
Olikos se parin vuoden takainen Australian kisa jossa näytti kuin
Räikkönen olisi ollut Alonson molemmilla puolilla yhtäaikaa ja
lopulta pamautti edelle ja meni menojaan.
Kisan jälkeen Alonso valitti (mistäpä ei olisi valittanut)
että ei tuollalailla saa ohittaa 

Aaltonen:
Joops taidan muistaa kisan joo. Alonsosta on mullakin vähän sellanen kuva, että se saa kyllä kaikenlaista etua keräillä, mutta sitten kun tulee konerikko tai muuta tollasta, niin alkaa aikamoinen napina, että "ei ole reilu peli nyt" sun muuta. Vähän siltä tuntunu kun sille jotain vastoin käymistä tulee, että valivalivaaliii.... Miten Kimikin niihin suhtautuu... "ei sille mitää voi..." heh.

Muutenkin turhauduin viime kisan jälkeen siihen Alonson voiton riemuun, voittohan tuli ihan tarjottimella. Ei kovin herrasmiesmäistä käyttäytymistä ollu kun toinen tuulettaa kun Kuulennon tehneenä voittoa, joka annettiin luskilalla suuhun..... Sen sijaan täytyy sanoa, että Maikkeli nieli ton Suzukan keskeytyksen erittäin ammattimaisesti. Ei oo häneltä kuultu yhtään sortavaa kommenttia Alonsoon päin asiasta, päin vastoin mies tyytyy vaan sanomaan, että "mun mestaruushaaveet on mennyttä miestä, ens kisasta otetaan valmistajien titteli himaan"....... Miten ois Alonso reagoinu, jos ois päin vastoin käyny, Alonso keskeyttäny johdostaja Suumakkeri ajanu maaliin kruisaillen. Uskoisin, että Maikkeli ois kyllä varovaisempi ollu tuuletuksissa ja lausunnoissan........... Uskallan väittää.

Aaltonen:
Ja jos nyt vielä vähän muistellaan...... Ehkä ylivoimasesti kaikkien aikojen uskomattomin  ohitustilanne mitä koskaan muistan nähneeni oli tämä, josta myös Mika sai "vuoden ohitus" palkinnon muistaakseni saman vuoden syksyllä. Oi niiitä..aikoja....

http://www.youtube.com/watch?v=WbVqk7_vZVQ

Navigation

Up one level

Next page

Previous page