F1

<< < (9/421) > >>

Henkka:
Kausihan tuntuu vain muuttuvan mielenkiintoisemmaksi.
Itsekkin olen heräillyt vuoden-parin uneliaan jakson jälkeen taas seuraamaan ykkösiä hieman valppaammin.

Alonso tuntui eilen myös lähteneen sanalliseen taistoon, kun haastattelussa antoi ymmärtää, että hänen painostus ajoi Kimin virheisiin joka johti lopulta renkaan pettämiseen ja ulosajoon.
Oli miten oli, mutta tuntuu että lämmöt alkavat nousta muuallakin kuin renkaissa kun kausi etenee.
Niinhän se pitääkin olla.

Toivottavasti nähdään loppukaudesta tiukka pistetaisto ja vielä parempi olisi tietysti että nimenomaan Kimin ja Alonson välillä.

Piristävää kuitenkin, että on tullut uutta verta huipulle ja että Ferrarin leirissä Barrichellokin pääsee välillä Shumin edelle.

hakoskinen:
Quote

On niissä, mutta kyllä ne vaijerit usein katkeaa ja pyörät lähtee omille teilleen. Eihän sitä niin kauaa ole, kun joku ratavalvoja kuoli saatuaan pyörän päähänsä. Ja pari vuotta sitten kuoli muutama katsoja samasta syystä.


Muistaakseni vaijerit tulivat juuri noiden ikävien tapahtumien jälkeen.

EDIT: MTV3:n sivuilta poimittua: "Formula 1 -autojen pyörien ripustuksia vahvistettiin ylimääräisellä turvavaijerilla sen jälkeen, kun ratavalvoja menehtyi Monzassa 2000 saatuaan päällensä Heinz-Harald Frentzenin Jordan-autosta irronneen renkaan."

svirkkul:

Kyllä se rellu hyytyy vielä kauden edetessä kuten monena aikaisempanakin kautena. (en tarkoita keskeytyksiä)

Esa:
Quote

Muistaakseni vaijerit tulivat juuri noiden ikävien tapahtumien jälkeen.

Kyllä porukkaa on muistaakseni kuollut lentäviin pyöriin sen jälkeenkin. Ehkä puolessa tapauksista vaijerit pitää pyörät kyydissä, mutta kyllä ne kunnon rytinöissä katkeaa.

mitch83:
Taisi se vaijeri olla kevlarista valmistettu, ja kuulemma 5000kg:n voima pitäisi kestää. En usko, että se tuollaisessa ripustuksen hajoamistilanteessa tai pienessä mällissä irtoaa, joka nähtiinkin sunnuntaina hyvin. Ei se rengas paina "kuin" sen 12kg.

Asia erikseen, kun 600kg:n F1 kolaroi miljoonaa sopivasti siihen, tai joku isompi mälli seinään tms... Kyllähän tuo silloin aika huutia saa, ja se 5000kg:n voima ylittyy varmaan helpostikin

Navigation

Up one level

Next page

Previous page