F1

<< < (81/421) > >>

Biesse:
Quote

Yes, jag har tittade po to the nascar.... Joskin ihan liian vähän Mutta tiedän lajin ja tiedän, että sielä mennään lujaa wheel to wheel meininkillä ja laatikoissa on oikeesti ruutia ja saundia!


ja ympyrää... 

Esa:
Nascar on justiin sitä kaikkein puuduttavinta autoiluviihdettä. Ajetaan ovaalirataa kaasu pohjassa ja ohitellaan jatkuvasti, koska takana tulevalla on aina etu. Kärkikaksikosta se voittaa, joka sattuu pääsemään viimeisessä mutkassa takimmaiseksi.

Aaltonen:
No onhan se toisaalta noinkin, mutta kyllä tossaki ajaa pitää osata ja mikäs niitä isoja kaseja kuunnellessa....

juhake:
Ja Nascareissa on muuten älyttömän huonot jarrut. Vaikka ajetaankin ympyrää, niin on kuulemma aivan älyttömän vaikeita ajettavia.

Henkka:
Nykyään on jäänyt itselläni tuo F1 -sarja sivummalle. Ihan ajanpuutteen kuin myös sen jämähtäneisyyden takia. Tänä vuonna en jaksanut enään yhtään kisaa katsoa kokonaan. Suurin osa katsottiin tulosruudusta. Olen itsekkin ihmetellyt, kun ennen kisasunnuntait oli ihan tapauksia. Sennan ajoista aina Häkän lopettamiseen laji kiinnosti, mutta ei enään.
Josko Kovalainen ja Kimi Ferrarilla saisi uutta aikaan? Orastavaa fiilistä on, mutta maksukanavien puolelle tuskin into riittää kuitenkaan.

Ennen seurasin myös Cart -sarjaa, tai mikä se nyt onkaan. Etenkin ei-ovaalikisat olivat aina nautittavimpia, koska tuolla on useammalla mahdollisuus pärjätä. Aivan tämän päivän kuvioita ja uusia järjestelyjä en tiedä, mutta silloin oli vain jokunen moottori- ja runkovalmistaja ja näin oli usemmalla mahdollisuus rakentaa hyvä auto ja voittaa.

Sitä olen joskus kaivannut ykkösiinkin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page