F1

<< < (97/418) > >>

Esa:
No niin, siinäpä vähän saitte vihjettä, millaista vauhtia se Kimi köröttelee silloin kun tosissaan ajetaan. Harmi että Massalta petti peli alta, mutta kyllä se sen muutaman kympin olisi jäänyt. Kakkosruutuun olisi kyllä päässyt.

Hamiltonista voi tulla Räikköselle kovin haastaja ensi kaudeksi, tai sitä seuraavaksi. Siinä on rattimies. Ei olekaan noin lupaavaa tulokasta ollut sitten Kimin.

andy1:
No jees. Eipä tuo pöllömmin sit ajanu lainkaan  Vaikea nyt sitten tietty vertailla Massaan yhtään mitään. Mitä tulee tohon sääntöpelleilyyn, homma lähti lapasesta viimeistään kaudella 98, kun slicksit kiellettiin ja autojen design meni muutenkin pitkälti uusiksi. Sen jälkeen on tehty toinen toista älyvapaampia keksintöjä sääntöuudistuksiksi.

-A-

Aaltonen:
Massalla harmittavasti oli tekniikka ongelmia, ei nähty vielä taistoa Kimin ja Massan välillä. Kisasta tulloo kyllä mielenkiintonen, pystyykö Kimi voittamaan. Oma veikkaukseni on, jos mitään ongelmaa ei tule ja kisa menee normaalisti, Kimi ajaa ykkösenä maaliin.

Esa:
Ferrari näyttää kyllä hyvältä. Auto on hyvässä balanssissa ja se tuttu ylimielisyyttä hipova itsevarmuus näkyy taas toiminnassa, mm. molempien kuskien ajattamisena vasta ensimmäisten aika-ajojen viimeisillä minuuteilla. Kyllä tuo on ainakin alkukaudesta voittajatalli. Toivottavasti muut saavat vähän kiinni, että saadaan kunnon kisoja. Nähtäväksi jää miten Rellu istuu renkailleen kauden edetessä ja meneekä Mäkkäri tuosta eteenpäin, vai jääkö taas polkemaan paikoilleen. Bemari näyttää myös hyvältä, saattaa nousta jopa kakkostalliksi tällä kaudella. Ja Suzukin ämmän poika on tehnyt ihan ihmeitä autoilleen. Davidson voi olla alkukaudesta aika korkeallakin.

JAQ:
Kiitos Mikko Lindströmille  , näin kisat suorana.

Kisan tv-ohjaus ( TVU Star Sports ) oli paljon parempi, kuin täällä suomessa nähdyissä lähetyksissä.

Ei turhaa löpinää, haverikuvaukset tuli toistoinakin selkeästi.

Kuvan laatu oli vain "hieman" suttunen.

Onnea Kimille ( 1 )  ja Kovalaiselle ( 10 )

Navigation

Up one level

Next page

Previous page