F1

<< < (101/418) > >>

Esa:
Katkoitta Max kisan näyttää, eikä tosiaan sisällössä mitään eroa ole eri kanavien kesken. Samaa Ecclestonen tarjoilemaa kuvaa ne kaikki näyttää. Maxilla on vaan kisan kummallakin puolen pilkottu lähetys moneksi ohjelmaksi ja joka välissä tulee ne samat sponsorijutut, jotka kieltämättä käyvät puuduttamaan. Toivottavasti niitä karsitaan jatkossa.

Eikö tuo jo käynyt selväksi, miten hyvin Massa pysyy Kimin kyydissä? Massa pystyy samoihin kierrosaikoihin vain poikkeustapauksissa. Normaalisti Kimi on n. 0.2-0.5 sekuntia nopeampi. Koko Massahypetys johtuu vain siitä, että Massalla ajatettiin talvitesteissä nopeampia kierroksia, ja Ferrarin showmielessä julkaisemista jutuista, että muka kuskit olisivat tasaveroisessa asemassa. Jostain syystä kukaan ei vaan ole muistanut, että Kimi on harvinainen superlahjakkuus ja nyt Schumacherin poistuttua paras yhdessä Alonson kanssa ja Massa taas on F1-kuljettajien joukossa keskinkertainen, ei mikään huono kuski, muttei niin hyväkään, että saisi jossain huipputallissa ajaa oikeasti voitosta. Kaipa tässä on ollut tarkoituskin antaa Massalle vähän motivaation vahvistusta, että jaksaa puurtaa koko kauden ja ajaa niitä kakkossijoja, ettei Alonso saa niitä.

juhake:
Quote

vauhtia oli ainaski miljoona lasissa.
Matti tokaisi vaan rauhallisesti: " ei mahdu, vedä yli".


Heheh, tää oli hyvä!

Ja Kimille onnittelut voitosta, siitä se lähtee.

FIN1979:
Täytyy katsoa tuon TVUPlayerin kautta sitten nämä ihmisten aikoihin tulevat F1-kisat. MaxTV:n TSR1:llä tuo kuvanlaatu taas on parempi mutta selostus ranskaksi. Ainakin mitä äsken katselen TVUPlayerin kautta uusintaa Star Sports kanavalta niin nuo selostajat vaikuttivat ihan OK:lta.

Kokeilin Star Sports kanavaa TVUPlayerilla kokoruudussa ja siinä se oli välillä vähän suttuista mutta muuten näkyi ihan siedettävästi. Pienemmällä ruudulla taso oli ihan ok. Mitähän jos laittaisi selostuksen äänet tulemaan TVUPlayerin kautta ja sitten kuvan tulemaan MaxTV:ltä  Siinä olisi sopiva yhdestelmä.

Räkän kyydissä:
[ Attachment not found - or removed ]

Digikamera vääristää tuota kuvaa jonkin verran mutta muuten se oli ihan katsottavaa laatua tietokoneruudulla ja ei pätkinyt yhtään. 

En kylllä itse maksaisi tuosta F1 katsomisesta 10€/kk, välissä on kuitenkin näitä aamuyöstä tulevia kisoja niin menee niissäkin ne rahat hukkaan ja sitten on tämä hieno 3 viikon tauko ennen seuraavaa kisaa  etc. 

Jani

irakviper:
Jumankekka, tuolla kuvanlaadulla melkein jo pystyy arvaamaan sijoitukset ja kierrosajat

Mikko Sivula:
Hieno kisa! Hieman ahdisti herätä neljän aikoihin, mutta kyllä kannatti 
Kyllä Kovalainen vielä nousee kunhan saavat auton säätöihin...toivottavasti

Navigation

Up one level

Next page

Previous page