F1

<< < (113/421) > >>

FIN1979:
Non, niin se siitä voitosta...

Kumma kun se Ferrari ei kestä Räkän käsittelyssä.

Jani

Teme82:
Räkä rääkkäsi autoonsa liikaa ja sitten se hajosi...  ei se mikään teini peli ole jota voi rääkätä miten vaan ...

Esa:
Ketut se mistään rääkkäämisestä kiinni ole. Kyllä nuo autot on tehty sitä varten että niille annetaan kenkää eikä hissutella, eikä sitä paitsi hydrauliikan hajoaminen varsinkaan ole kiinni muusta kuin huonoista osista. Mutta kyllä tuosta olisi tarvinnut pisteet saada kotiin.

Miksiköhän Massa oli lopussa niin surkea saderenkailla? Ei sillä alkukisassa sadepyörillä mitään ongelmia ollut. Olikohan rengaspaineet pielessä?

luotoja:
Jos Hamilton olisi saanut yhdenkin pisten niin veikkaisin, että joku olisi tehnyt asiasta protestin. Jos oikein muistan niin ratatyöntekijät eivät saisi auttaa kilpailijoita radalle takaisin. Aikoinaanhan itse Schumi hylättiin koska ratatyöntekijät auttoivat hänen autonsa takaisin radalle. Ja nythän Hamilton sai raskasta apua eli traktorilla taisivat auttaa Lewisin takaisin radalle.

Biesse:
Johan oli kisa! Pitkään aikaan ei F1 ole ollut näin hyvää viihdettä, varsinkin se Massan ja Alonson välinen loppukamppailu. Räikkösellä olisi ollut hyvät mahdollisuudet jopa voittoon, mutta minkäs teet kun ei pelit kestä.

Mahtoikohan se Räikkösen alun varikkosähläys johtua siitä, että auto puski niin kovasti, ettei saanut käännettyä varikkotielle vai käskettiinköhän radiolla tulla sisään vasta seuraavalla kierroksella?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page