F1

<< < (17/421) > >>

FIN1979:
ja entä jos kumpikin Ferrari hajoaa ja Minardi ottaa kaksoisvoiton maaliin tulee vain 4 autoa.

Saas nähdä kuinka ison laskun Michelin saa mahtaa nyt ketuttaa niitä suomalaisia jotka ovat varta vasten ostaneet F1 kisamatkan Indianapolisiin

Jani

teroe:
Quote

Jos FIA aikoo noudattaa tekemiään sääntöjä joissa mainitaan, että kisa on virallinen vain silloin kun kisassa on mukana 8 autoa. Kisaan lähti mukaan vain 6 autoa joten jokainen voi tehdä siitä laskuyhtälön mitä asia tarkoittaa pistetaulukon kohdalla.


Minulla on kyllä sellainen kutina että myös lämmittelykierros lasketaan kisaan. Näin ollen kaikki 14 poisjäänyttä autoa laskettaisiin vain keskeyttäneiksi. Asia olisi varmaan Janin tarkoittamalla tavalla jos autot eivät olisi tulleet ruutuun ollenkaan.

Esa:
Näin se taitaa olla. Kaikki autothan ajoivat yhden kierroksen. Maaliin tulleita on ollut joskus vai kolmekin, Monacossa sateella. Häkkinen ja Salo kolaroivat viimeisellä kierroksella muistaakseni Irvinen kanssa kaikki samaan nippuun, mutta tulivat kaikki pisteille kumminkin.

Andersson:
Quote

Joo siis nythän käy niin, että shumi voittaa maailmanmestaruuden.
 
Homma menee niin, että ferrari valittaa, että shumia on häiritty
kaikissa tämän vuoden kisoissa niin, että shumi ei ole voinut ajaa
kisoja ihanteellisia ajolinjoja pitkin.
FIA tutkii nauhat kisoista ja toteaa, että näin on käynyt ja
hylkää kaikki kuskit kaikissa kisoissa ja tulos on se, että
shumilla on sellainen pistejohto, että mestaruus on jo selvä.
 


Jos realistisempi veikkaus heitetään ilmoille, niin Schumi pääsee mestaruustaistoon täysillä mukaan. Ferrari saa autonsa kulkemaan loppukaudelle, Alonson puristus ei riitä jatkuviin voittoihin. Schumi ottaa muutaman voiton ja palkintopallisijoituksia. Schumi maailmanmestari.  
Todellinen kauhuscenaario, se olisi todellakin formulan kuolema.

Esa:
En usko että Vanha Kettu tänä vuonna siihen pystyy. Jos Bridgestonet jatkossakin alkavat toimia vasta 50 kierroksen jälkeen, niin ei se pysty ottamaan kiinni, vaikka kuinka hyvin ajaisi ja taktikoisi. Kimillä on kyllä näillä näkymin mahdollisuudet vielä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page