F1

<< < (165/421) > >>

andy1:
Quote


Itse taas, historiallisista syistä, uskon että samassa tilanteessa Ron Dennis olisi todennut että reilu, tasa-arvoinen meininki ja antanut henkilökohtaisen maailmanmestaruuden mennä kun tallimestaruus olisi ollut jo tukevasti plakkarissa. Kaikki varmaan muistavat Häkkisen ja Coulthardin jäsentenväliset aikoinaan...


Niin kuin sen kerran, kun Häkkinen (muistaaksein -98 avauskisassa) tossikoi itsensä väärässä saumassa ajamaan varikon kautta ja Coulthard joutui päästämään tämän uudelleen ohi?

Kyllä McLaren on ollut ihan yhtä lailla pahanteossa vuosikaudet. Se oli vaan aina suotavaa, kun Häkkinen tai Räikkönen ajoivat siellä ja pahapaha Schumacher ajoi pahapahaa Ferraria. Nyt asenne on suomalaisessa mediassa kääntynyt päälaelleen, mikä on sinällään hienoa, koska Ferrari on sentään The Team. Vaikka harmittaakin Hamiltonin puolesta kovasti, saipahan edes Ron Dennis turpaansa.

-A-

Esa:
Ja nytkin, jos olisi yksi tippunut Hamiltonin edestä, Alonson olisi käsketty jäädä Hamiltonin taakse (ks. Dennisin lausunto). Ei mikään talli luovu kuljettajien mestaruudesta, jos kuskiensa järjestystä vaihtamalla voi sen saada.

irakviper:
Yksi tämän kauden hyviä puolia oli se, ettei kärkitallien kuljettajien välistä maaliintulojärjestystä määrätty kauden alusta asti etukäteen.

Esa:
Tuosta olen samaa mieltä. Sen osalta homma meni juuri niin kuin pitääkin, tallikaveria autetaan vasta kun ei itse enää ole mestaruustaistossa mukana. Tallit kilpailevat tallimestaruudesta, eikä siinä kuljettajien järjestyksellä ole väliä. Jos kakkoskuskin käsketään uhrata oma kisansa ykköskuskia auttaakseen, silloin talli panostaa kuljettajien mestaruuteen eikä tallimestaruuteen ja silloin jossain on vikaa. Ferrari sai tämän kyllä karvaasti kokea, kun mestaruuden tavoittelu jäi Eddie Irwinen harteille Schumin telottua jalkansa. Eddiestä ei kyllä kuskina ollut mitään vastusta Mikalle, mutta ylivoimaisella autolla hänkin olisi voinut sen saavuttaa, ellei olisi alkukaudesta joutunut olemaan kakkoskuksi. En usko, että Kimin valtakaudella mennään enää sellaiseen, vaikka Kimi ehkä ensi kaudella onkin selvemmin ykköskuski.

Count:
Quote

Niin kuin sen kerran, kun Häkkinen (muistaaksein -98 avauskisassa) tossikoi itsensä väärässä saumassa ajamaan varikon kautta ja Coulthard joutui päästämään tämän uudelleen ohi?


Mielessäni oli lähinnä se kerta, kun Häkkinen ja Coulthard kolaroivat mutkassa oliskohan ollut Silverstonessa 1999.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page