Yleistä IVAO-höpinää

(1/20) > >>

Assiini:
Terveisiä Riikan yläpuolelta matkalla Kreikkaan suureen flaikkariin Ajattelin tällaisen puun väsätä kaikelle yleiselle höpinälle... Yksinkertaisia kysymyksiäkin täällä voi esittää, mitkä ei kysyjän mielestä omaa aihetta ansaitse!

Onkos Kreikkaan tulossa muita? Oma ETA-aika on Cargolux 089:llä 1900Z, joten kerkeää lätkämatsin katsomaan, EHKÄ. Kuten tuolla toisaalla jo arvelin niin saattaa lento myöhästyä pahemman kerran...

Assiini:
Moi!

Miltäs näyttää IVAOlaisten syksy? Alkaako jo olemaan kalenterissa aikaa aina niin mahtaviin ryhmälentoihin? Meikäläisen kesä päättyi perjantain ja sunnuntain välisenä yönä, joten kohta alkaa löytyä tiimaa taas tuonne mahtavalle taivaalle Katselin, että muutamat ovat hankkineet ATC-badgen mutta onkos taivailla tapahtunut muita "hyvä-tietää" asioita kesän aikana?

Ripa

P.s Juuso, kiirus tulee Dangerous World Tourin loppuunsaattamisessa

MikaelT:
Terse!

Toivotamme Riston ja hänen ryhmälentonsa ilolla takaisin kesän jäljiltä!  Näitä kumpaakin ryhmähengen nostattajiaa on porukoilla ollut ikävä!

Ei tässä kummempia ole kesän aikana ole tapahtunut. Syksyksi on suunnitteilla erinäisiä tapahtumia, joista sitten kustakin myöhemmin.  Huomioi muuten, että onlinepäivä on nykyään tiistaisin!

Ja eikus taivaalle vaan. 

Assiini:
Heh, kiitoksia Mikael

Totta tosiaan, toi Online-päivähän muuttui. Ja näyttää tuolla muutama uusi pilottikin olevan, toivottavasti ottavat reissuihin osaa Testailin tossa viime viikolla simua niin heittää 100% jumiin aina muutaman sekunnin päästä aloituksesta, tarttee tehrä jotain.

Ripa

P.s Mr. Keinänenkin saa sitten luvan osallistua useammin reissuihin

MikaelT:
Quote

P.s Mr. Keinänenkin saa sitten luvan osallistua useammin reissuihin


Mikäli ei ole vuoria missään lähettyvillä. 

Navigation

Up one level

Next page