Military AI Worksiltä Suomi Hawk- paketti

(1/3) > >>

mk04:
Avsimistä löytyy: maiw_export_hawks_finland.zip Siinä tulee huomattavan paljon ajanmukaisempi Hawk-malli kuin mitä on tiedostokirjastossa olevassa paketissa. Mukana myös Midnight Hawksit antamassa lentonäytöksiä.   Military AI Worksin paketit ovat vielä helppoja asentaa, jopa helpompia kuin World Of AI:n.

[ attachment removed ]

Tuo on ilmiselvästi tehty sellaisille joilla ei ole Suomimaisemia asennettuna, niin kannattaa asennuksen jälkeen käydä poistamassa MAIW_AF2_EFKA_DEFAULT.bgl tiedosto Addon SceneryScenery kansiosta ongelmien välttämiseksi.

mmniemi:
Quote

Siinä tulee huomattavan paljon ajanmukaisempi Hawk-malli kuin mitä on tiedostokirjastossa olevassa paketissa.


Ajanmukaisuudesta en tiedä, mutta ulkomuotohan tuossa on ihan hanurista

mk04:
Quote

Ajanmukaisuudesta en tiedä, mutta ulkomuotohan tuossa on ihan hanurista

Enhän suututtanut maestroa? Ajanmukaisuudella tarkoitin lähinnä kaikenlaista oheissälää mitä AI-malleissa nykyään on... Tuota kuvaa kun katselee niin tulee myös mieleen että maalauksessa on jotain hämärää kokaradi/numero- akselilla.

Edit: kaima on kyllä oikeassa kun sitä vertaa samasta kulmasta otettuun kuvaan oikeasta koneesta

[ attachment removed ]

ToniH22:
Tuohonhan voi ottaa käyttöön FAF paketin mukana tulevat mallit ja ottaa vaan plaanit käyttöön.
Callsiginit tulee mukana tuossa luultavasti

pho201:
Quote

...
Tuo on ilmiselvästi tehty sellaisille joilla ei ole Suomimaisemia asennettuna, niin kannattaa asennuksen jälkeen käydä poistamassa MAIW_AF2_EFKA_DEFAULT.bgl tiedosto Addon Scenery\Scenery kansiosta ongelmien välttämiseksi.


Minä asennan nuo MAIWit kuten muutkin asennusohjelmalla asennettavat ensin tilapäiskansioon ja kopioin ne sitten sieltä oikeille paikoilleen. Poikkeuksen tekevät vain WoAI- MRAI- ja PAI-installerit, sillä olen jo oppinut mitä ne tekyvät. Tuo MAIWin sinänsä helppo installeri asentelee näköjään afcadejä (ja ties vielä mitä?) siitä kertomatta.

Pekka

Navigation

Up one level

Next page